Raluca Podea trăiește o adevărată DRAMĂ: „Boala s-a răspândit în tot corpul, însă...”

Ce se întâmplă cu fosta logodnică a lui Florin Pastramă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Raluca Podea trăiește o adevărată dramă. După ce a văzut că logodnicul ei, Florin Pastramă, se îndrăgostește la TV de Brigitte Năstase, loviturile nu s-au oprit aici.Părintele său este grav bolnav, iar blondina a ajuns la capătul puterilor.


In articol:

Sunt terminată, efectiv nu știu ce să mai fac și unde să mă mai duc. De câteva luni sunt pe drumuri și încerc să găsesc soluții pentru tata. Calvarul a început în urmă cu câteva luni, nu credeam că vreodată mă voi izbi de asemenea situații și de o asemenea cruzime.

Tata se simțea rău și am mers cu el la medicul de familie. Ajunși acolo, în săptămâna cu 13 mai, medicul i-a făcut trimitere către un spital unde puteam să facem analize de sânge, endoscopie. Pe 20 mai ne-am dus la Spitalul Cantacuzino, unde i s-a făcut o endoscopie, iar apoi ni s-a sugerat să-i facem un CT (Tomografia computerizată) + biopsie. Am mers din nou la medicul de familie, i-a făcut trimitere, ne-am întors la Cantacuzino, însă acolo nu au avut cum să-i facă aceste investigații, pentru că primul loc disponibil pentru CT era abia peste trei luni”, își începe povestea Raluca.

Citeste si: Ioana Ginghină, curtată de un bărbat misterios, la nici o lună de la divorț: „Iubesc...”

Citeste si: Karmen, gravidă în 8 luni, cu burtica la soare! Fiica lui Adi Minune are bodyguard la plajă? VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Despărțire șocantă la Exatlon! După nouă ani, Ciprian Silași i-a spus "ADIO" iubitei! S-a întâmplat în februarie, dar totul a fost ținut secret până acum! EXCLUSIV!

Bolnav în stadiul 4 de cancer esofagian, tata nu are timpul ăsta și trebuia să ne mișcăm rapid. Am fost la o clinică privată, unde ulterior am plătit 1.100 de lei pentru CT total și biopsie. Tot cei de la Cantacuzino m-au trimis să depun un dosar la Casa Pensiilor pentru ca tata să poată face gratuit o analiză prin care vedeam dacă boala s-a răspândit în tot corpul.

Însă el avea metastaze, acest lucru s-a văzut la CT. Nu am mai făcut această analiză, pentru că și acest dosar trebuia să fie aprobat de o comisie și dura foarte mult. Nu am înțeles de ce să ne mai pună pe drumuri și pe el în așteptare???!!!! După o săptămână a ieșit rezultatul biopsiei, am mers la Cantacuzino din nou, a fost internat o zi, iar medicii de acolo m-au trimis la un alt oncolog, pentru că la Cantacuzino nu aveau fonduri pentru citostatice. Așa că am ajuns la Spitalul Municipal, iar de acolo la Spitalul Ilfov, unde mi s-a sugerat să îl duc să facă un consult la inimă”, mai spune Raluca.

„A fost nebunie”

Dar șirul neplăcerilor nu s-a încheiat cu una, cu două pentru tatăl fostei logodnice a lui Florin Pastramă.

„Din nou m-am lovit de listele de așteptare, așa că a trebuit să plătesc din nou, altfel așteptam alte trei luni pentru un consult la medicul cardiolog. Tata a cotizat 40 de ani la stat, însă degeaba. M-am întors la medicul oncolog, care m-a trimis la radioterapie la Spitalul Colțea. L-am înscris pentru radioterapie + chimioterapie, însă dosarul trebuia să treacă de o comisie, după care să poată face acest tratament.

La Spitalul Colțea, ca și la Cantacuzino, mi-au sugerat să îi punem un stent, după ce, în timpul spitalizării de o zi la Cantacuzino, tata a mâncat o bucată de carne care i-a rămas blocată în esofag. El nu a avut restricții însă, de fapt, nu avea voie să mănânce solid. După analize amănunțite, cei de la Colțea au decis să renunțe la această intervenție din cauza faptului că esofagul era mărit și risca să-i cadă stentul în stomac, deși la Cantacuzino au vrut să facă intervenția”, explică tânăra, disperată să își ajute părintele.

„În sfârșit, a fost nebunie. Bucata de carne i-au scos-o la Spitalul Floreasca. Până la urmă, l-am internat de urgență la Spitalul Colentina în săptămâna cu 24 iunie, unde i s-a montat o gastrostomă. Abia în săptămana 8 iulie (în curs, n.r.) o să i se facă o simulare pentru tratamentul pentru radioterapie + chimioterapie. Pe 5 iulie m-au sunat să-mi spună că mi s-a aprobat dosarul de către comisie, după aproximativ o săptămână de la punerea dosarului și 2 săptămâni de la vizita mea la spitalul Colțea”, a mai declarat Raluca Podea, pentru cancan.ro.

Acum, Raluca speră într-o minune pentru părintele său.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate