Vedete

Raluca şi Adrian, ceartă puternică în Casa Puterea Dragostei! ”Dispari! Nu mă atinge!” - ”M-ai desfigurat”

Raluca şi Adrian s-au certat în Casa Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Adrian s-a ”deghizat” în poliţist, punându-şi chipchiul specific, ochelarii de soare şi înarmat cu...un făcăleţ! Jucându-se cu el, i-a scăpat din mână şi a lovit-o pe iubita lui, Raluca, în frunte.

În acel moment, Raluca s-a supărat foarte tare, a început să plângă şi a mers în cealaltă casă, cel mai probabil la toaletă. Adrian, însă, nu s-a lăsat mai prejos şi şi-a urmat prietena pe scări. După aceea, Raluca a revenit pe canapea, cu o pungă cu gheaţă ţinută la cap.

”Dispari! Nu mă atinge! Băi, omule, nu m-atinge! Te rog, lasă-mă, nu veni după mine. (...) Mă doare de mor! Din jocuri tâmpite, cu glumele lui tâmpite, tu nu te enervai? (n.r. discuţie îndreptată spre Viorela, în lipsa lui Adrian). M-ai desfigurat, mă doare de nu mai pot. Nu mai fă glume d-astea”, a spus Raluca.

”N-am vrut să-ţi fac nimic. Mă jur pe viaţa mea că nu am vrut! Am vrut să arunc făcăleţul drept în sus şi nu am văzut că aveam ochelarii pe ochi, şi nu am văzut când trebuia să-l prind şi l-am prins aşa cu palma”, a spus Adrian. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol