Raluca și Ricardo de la Puterea Dragostei s-au împăcat? ”Cineva mi-a spus că...”

Raluca și Ricardo de la Puterea Dragostei s-au împăcat. Au postat și primul mesaj!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

In articol:

  Raluca și Ricardo, concurenți la Puterea Dragostei, s-au împăcat. Chiar Raluca a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de iubitul ei, Ricardo, îmbrăcați eleganți.

  ”Cineva mi-a spus ca ziua are 24 ore, ca o ora are 60 minute. Că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus ca o secunda fără tine e o eternitate”, a scris Raluca în dreptul fotografiei pe rețelele de socializare.

  Citeste si: Sorin Blejnar, fostul șef al Fiscului, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare

  Citeste si: Maria Ghiorghiu, anunț alarmant! ”Atentat cu bombă, atac terorist”

  fara descriere

  Citeste si: Ea este femeia cu care Bogdan de la „Puterea dragostei” își trimite mesaje! Cum arată blonda care i-a sucit mințile

  Raluca a vorbit cu fostul, iar Ricardo a făcut criză de gelozie

  Andreea Mantea i-a adresat Ralucăi o întrebare: ”Ce s-a întâmplat Raluca?”

  Raluca: ”Ricardo a luat-o prea personal. Am stat doar în casă și am mers la coafor. M-am dus la sora fostului meu iubit. Și a apărut acolo și am povestit cu el, apoi când am plecat, m-am apucat de plâns, dar nu de dorul lui, ci de perioada aia în care am suferit foarte mult. Și i-am recunoscut lui Ricardo și el crede că încă mai am sentimente pentru el. Când eram în aeroport mi-a scris el, fostul meu, și am încercat să ascund de el ca să nu se supere. Le-am zis că dacă vor să vină în Istanbul, fac pe ghidul să vină și să le arăt. Eu am fost onestă. Ricardo s-a supărat, dar eu cred că el vrea să se despartă demult de mine, pentru că aseară când am povestit, după cearta nostră, după 10 minute a pus pe Instagram: ”relația mea cu Raluca nu o să mai existe niciodată”. De ce ai pus așa ceva la instastory? Azi a șters toate pozele. Mi se pare că se supără în ultima perioadă prea repede”

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate