Raluca vorbește despre plecarea în SUA a lui Ricardo de la ”Puterea Dragostei”! Promisiunea ei e șocantă

Raluca, iubita lui Ricardo de la ”Puterea Dragostei” recunoaște că plecarea acestuia în SUA este una cât se poate de grea pentru ea, cu atât mai mult cu cât vor petrece foarte mult timp despărțiți.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Cu toate acestea, în ciuda scandalului în care au fost implicați și a despărțirii lor, Raluca i-a făcut o promisiune cât se poate de serioasă lui Ricardo de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Raluca și Ricardo de la Puterea Dragostei s-au împăcat? ”Cineva mi-a spus că...”

Citeste si: Raluca și Ricardo, ”răfuială” de acuzații grave, la Puterea Dragostei. Raluca a vorbit cu fostul, iar Ricardo a făcut criză de gelozie

Citeste si: Raluca de la ”Puterea Dragostei”, dezvăluiri uluitoare din relația cu Ricardo! ”A venit să își ceară scuze” EXCLUSIV

”Normal că îmi va fi foarte greu fără el. Sincer, cât am fost despărțiți simțeam că îmi lipsește ceva. Apoi, când l-am văzut în fața mea, mi-am dat seama cîă nu pot să trăiesc fără el. Așa că, plecarea lui în SUA e una care mă cam dă peste cap”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, recunoaște bomba sexy, plecarea lui Ricardo de la ”Puterea Dragostei” în SUA este mai apropiată decât și-ar fi putut dori. ”El pleacă pe 14 mai în SUA. Va sta până în octombie, e implicat în programul Work&Travel. Dar, chiar dacă va sta atât de mult, între noi nu se va schimba nimic. Adică, în voi aștepta cât este nevoie, sunt convinsă că relațioa noastră va trece peste acest hop. Ricardo era locul asigurat în inima mea”, ne-a mai explicat Raluca, în exclusivitate.

fara descriere

De altferl, acum câteva zile, Raluca a decis să spună lucrurilor pe nume, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, făcând lumină în scandalul momentului de la ”Puterea Dragostei”. ”Acele poze erau de când am fost la solar și i le-am trimis doar lui Ricardo! Acele poze au fost luate din telefonul lui când dormea sau când nu era lângă telefonul lui, de colegii lui!!! Nu am trimis poze cu mine nici unui bărbat în afară de Ricardo! Atât timp cât eu sunt cu Ricardo, nu am să trimit poze cu mine sau să vorbesc cu alți băieți!”, ne-a spus, aproape plângând, frumoasa Raluca. Mai mult decât atât, ea a explicat și care este relația pe care o mai are cu Ricardo de la ”Puterea Dragostei”. ”Am avut vacanță de Paște. Am mers toți în România. Eu m-am întâlnit cu fostul meu iubit pentru că noi am rămas prieteni foarte buni! Când ne-am întors în Istanbul i-am zis lui Ricardo tot. El a fost super gelos și a decis să ne despărțim. După cearta noastră, a decis să posteze pe rețelele de socializare că el nu mai formează un cuplu cu mine! Următoarea zi am încercat să îi explic că eu și cu fostul meu iubit am rămas în relații bune de prietenie și că nu va mai putea fi ceva între noi! După doua zile și-a dat seama că a greșit și a venit să își ceară scuze!”, ne-a mai dezvăluit, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

 

Raluca de la ”Puterea Dragostei”, în depresie din cauza videochatului

Raluca, concurenta de la ”Puterea Dragostei”, a început să facă videochat încercând să facă rost de banii necesari pentru ea și pentru familia ei, doar că acest lucru a costat-o, de fapt, mai mult decât și-ar fi putut închipui. Cu toate acestea, recunoaște Raluca, salvarea ei a fost fostul ei iubit. ”M-am apucat de videochat crezând că pot să îmi ajut familia și pe mine în primul rând. Familia mea nu a știut de mine că fac acest lucru până la un moment dat când le-am recunoscut pentru că cedasem psihic! În vara anului 2017 l-am cunoscut pe fostul meu iubit. El a reușit să mă scoată din acel cerc vicios! Datorită lui am reușit să îmi termin studiile universitare și am ales să mă redresez! Nu pot să zic că îmi pare rău că am făcut acest lucru pentru că am avut de învățat multe lucruri, atât bune, cât și rele. Am învățat cum ar fi că eu trebuie să mă respect mai mult și că uneori banii nu au o valoare!”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”. În altă ordine de idei, Raluca a vorbit și despre depresia prin care a trecut din cauza videochatului, cu atât mai mult cu cât, în fața camerelor de luat vederi, concurenta de la ”Puterea Dragostei” era nevoită, adeseori, să satisfacă pofte sexuale care mai de care mai ciudate ale clienților săi.

fara descriere

”După ce am încheiat acest subiect din viață mea, mi-a fost foarte greu pentru că a ajuns să îmi fie rușine de mine. Mi-am pierdut toată încrederea în mine și îmi era teamă că acest subiect mă va urmări toată viață! În momentul când m-am înscris la emisiune nu m-am gândit că vor apărea poze! M-am înscris la această emisiune pentru că eu suferisem foarte mult după fosta mea relație și m-am rugat să cunosc pe cineva pentru sufletul meu. Când am ajuns în Turcia și am văzut că orice am făcut în trecut va ieși la iveală, am început să mă tem. Am recunoscut eu înainte ca acele poze să iasă la iveală! Nu mă simt tristă că au apărut pentru că îmi asum trecutul! Nu vreau să schimb ceva! Asta am făcut!”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate