Raluca Zenga, Sarbatori in Dubai! Ea s-a ocupat de cadouri: “Anul acesta i-am pregatit sotului un sac doldora de "atentii" doar pentru el”

Raluca si Walter Zenga se iubesc ca in prima zi, chiar daca au trecut 11 ani de relatie. Cei doi obisnuiesc sa-si faca daruri mai mereu si nu doar cu ocazii speciale. In acest an, de Craciun, Raluca a fost cea care a alergat dupa cadouri.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereFoto: Sebastian EnacheRaluca Zenga a decis sa-si rasfete sotul in acest an, de Mos Craciun, ca sa nu mai aiba motive sa spuna ca el primeste cele mai putine cadouri de Sarbatori. Blondina le-a cumparat si copiilor cadouri speciale, asa cum si-au dorit.

fara descriere“Desi Mos Craciun a venit (aproape) an de an cu cate un cadou mai mult sau mai putin simbolic pentru sotul meu, Walter se alinta mereu in gluma ca este ultimul pe lista "barbosului". Anul acesta i-am pregatit un sac doldora de "atentii" doar pentru el, cu carticele, fotografii, accesorii care au o semnificatie speciala din cursul povestii noastre de iubire, care dureaza de 11 ani. Asa nu o sa mai aiba motive de a se lamenta ca este "uitat"! Copiilor nostri, Mosul le va pune in ciorapelul brodat cu numele fiecaruia cateva carticele, o jucarie ingenioasa, ceva frumos de imbracat si ceva dulce. De Craciun incerc de cativa ani sa tin in frau ritmul frenetic al societatii noastre de consum de a cumpara cu nemiluita lucruri care nici nu ne folosesc realmente. Ma simt mult mai bine de cand nu particip in goana nebuna pentru cadouri pe ultima suta de metri, pentru "jucaria momentului", pentru obiecte inutile... si avem satisfactii mult mai mari in a ajuta pe cei aflati la nevoie - si nu doar in perioada Sarbatorilor”, ne-a declarat Raluca Zenga.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate