Ramon de la Masterchef s-a judecat de pe patul de moarte să nu fie executat silit! Procesul continuă chiar și după decesul său!

Ramon de la Masterchef s-a judecat de pe patul de moarte cu niște recuperatori de credite.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Ramon de la Masterchef s-a judecat de pe patul de moarte, el fiind parte cel care a contestat o executare silită. La un moment dat, Ramon Chicireanu a făcut un credit la o bancă, dar nu a mai putut plăti ratele la timp. Banca a delegat o companie specializată în recuperarea creditelor, care a cerut executare silit a lui Ramon. Acesta a contestat executarea, înregistrând dosarul pe 25 octombie 2018, la Judecătoia Iași. Procesul a avut nenumărate termene amânate, într-o perioadă în care Ramon se afla internat la o clinică din Germania. (vezi ce a spus Ramon înainte să moară)

Citeste si: Chef Foa, prezentatorul de la „Cine-i Chefu’?”, recorduri personale in bucatarie! In doar jumatate de ora, Cheful a dezosat 50 de kilograme de pui intreg

Citeste si: Un cunoscut bucătar s-a stins din viață. A fost răpus de o boală cruntă

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: A murit celebrul Chef Andrew Fairlie. Bucătăria mondială este în doliu

 “Amână cauza. Solutia pe scurt: Admite sesizarea din oficiu cu privire la preschimbarea termenului de judecată din 20.03.2020. Preschimbă termenul la data de 06.04.2020, completul C28, sala 4, în Şedinţă Publică, pentru când vor fi citate părţile cu menţiunea că termenul din data de 20.03.2020 a fost preschimbat la data de 06.04.2020. Cale de atac odată cu fondul cauzei. Pronunţarea s-a făcut prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 06.03.2020”, a fost decizia judecătorilor. Următorul termen a fost pe 16 martie 2020, când Ramon deja decedase, dar instanța nu fusese informată.

Ramon de la Masterchef s-a judecat de pe patul de moarte. A avut cancer limfatic

Din cauza pandemiei de coronavirus, următorul termen al procesului a fost mutat din 6 aprilie 2020 pe 4 mai 2020. Ramon Chicireanu a murit răpus de un cancer nemilos. ”Chicireanu Ramon-un om frumos cu un suflet mare şi un zâmbet larg, molipsitor - cel cunoscut drept Ramon de la MasterChef, duce o lupta crâncenă cu CANCERUL. Acum 2 ani de zile Ramon a fost diagnosticat cu Cancer limfatic – o boală îngrozitoare. Ramon a plecat în Germania -ţară unde a putut beneficia de un tratament corespunzător, a făcut tot felul de investigaţii şi tratamente, a suferit operaţii care mai de care mai complexe şi de 2 ani de zile luptã cu înverşunare”, a fost mesajul transmis de un apropiat de-al lui Ramon în urmă cu mai bine de o săptămână înainte de moartea lui. 

Ramon de la Masterchef a încetat din viață, dar, în urmă cu doi ani, el a făcut un tratament în Germania, iar atunci părea că s-a vindecat de cancer. Din păcate, boala a revenit și de data aceasta e mult mai grav. ”S-a luptat singur în prima fază cu cancerul şi a supravieţuit. Atunci i-a zâmbit frumos bolii, a întrebat-o cu ce treabă pe la el şi apoi a invitat-o sã îl pãrãsească. El avea chestii mult mai importante – acasă în Romania tocmai i se năştea al 3-lea copil- o minune de fetiţă.”, a postat un amic al lui Ramon.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Dan Negru l-a cunoscut pe Ramon Chicireanu! Mesajul prezentatorului tv la moartea fostului concurent Masterchef

Povestea de dragoste a lui Ramon de la Masterchef, concurentul care a pierdut lupta cu moartea! ”Mi-am cunoscut soția într-o discotecă”

Pensionarii sunt terminați! Vor pierde aproape 200 de lei. Este dezastru în sistem

Chef Florin Dumitrescu, prima reacție după moartea lui Ramon

Prima reacție a lui Chef Scărlătescu după moartea lui Ramon Chicireanu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies