Ramona Badescu: "Imi este frica de operatii"

Ramona Badescu acorda o atenţie deosebită îngrijirii, însă recunoaşte că îi este frică şi când îşi face analizele de rutină, aşa că nu poate lua în calcul vreo intervenţie chirurgicală de întreţinere.

Distribuie pe:

"Eu încerc pe cât posibil să fiu adepta îngrijirii treptate, cu mai multă răbdare, bineînţeles. Ridurile nu trec în două zile, trebuie să pui cremă, să-ţi faci masaje, să mănânci sănătos. Normal, dacă te duci să-ţi faci un botox, nu în două zile, într-o oră eşti perfectă. Singurul dezavantaj este că, după şase luni, când îşi pierde efectul, ridurile nu numai că se refac, dar sunt mai adânci, pentru că acea zonă unde a acţionat botoxul, nemaifiind irigată şi fiind un muşchi static, atunci când se retrezeşte la viaţă cade şi mai rău... Îmi este foarte frică de operaţii chiar şi atunci când mă duc să-mi fac analize de sânge", a mărturisit Ramona Bădescu în emisiunea "M Magazin" de la TVR 2.

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro


Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in „Pretul fericirii”: Yildiz ii da <lovitura de gratie> lui Halit

Nicki Minaj a născut în secret! Celebra rapperiță nu a oferit niciun detaliu despre bebeluș

Cine e femeia care vrea să vină la Puterea Dragostei pentru Nicos? Ce mesaj i-a transmis Alexandrei? VIDEO

Adevărul despre divorțul Corneliei Catanga! Aurel Pădureanu face lumină: ”Nici nu se pune problema...” EXCLUSIV

Anna Lesko îi face ochi dulci lui George Burcea! Ce a declarat cunoscuta artistă despre actor: "Îmi place bărbatul din el"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies