Ramona Badescu: "O ador pe Mihaela Radulescu, este o femeie minunata"

novalue

Distribuie pe:

fara descriereDesi publicul o asociaza pe Mihaela Radulescu ca prezentatoare a acestui show, Ramona sustine ca nu a vrut niciodata sa ii ia locul fostei vedete TV.

kalooga_36441" Eu tot pe drumuri sunt, nu m-am întors definitiv în România. Sunt un artist şi o persoană liberă. Îmi aleg contractele de muncă în funcţie de importanţa proiectelor care mi se propun. Dacă acestea merită să fie luate în considerare, au prioritate. Faptul că prezint acum emisiunea „Duminica în familie“ înseamnă că reprezintă un proiect important şi bun pentru mine în România. Pe Mihaela Rădulescu o stimez şi o ador, atât ca prezentatoare, cât şi ca om. Este o femeie minunată, iar din punctul meu de vedere consider că suntem prietene.

Nu vreau şi nu am să-i iau niciodată rolul Mihaelei. Suntem două personalităţi artistice diferite. Ea trebuie să rămână în sufletul şi în memoria telespectatorilor „Duminicii în familie“, iar eu, prin personalitatea mea, sper să fac această emisiune să fie la fel de bine primită şi de iubită"
a spus Ramona pentru eva.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate