Ramona de la Puterea dragostei, adevărul despre relația pe care  o are ACUM cu tatăl copilului său

Ramona de la Puterea dragostei a vorbit într-un live despre relația pe care o are acum cu tatăl copilului său.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Ramona de la Puterea dragostei, despre relația pe care  o are cu tatăl copilului său.  Se știe că Ramona are un băiețel, Darius,  care se află în Germania, alături de părinții concurentei de la Puterea dragostei.

Ramona a povestit încă de la intrarea ei în competiția Puterea dragostei că are un băiețel de 7 ani. ”Părinții mei au avut mai mult grijă de băiețelul meu. Am fost căsătorită, dar nu legal”, le-a spus apoi Ramona fetelor din casa Puterea Dragostei despre fosta sa relație, cu tatăl băiețelului său. 

Citeste si: Ramona și Daiana de la Puterea dragostei, dezvăluiri uluitoare despre Renat: „Ți-a plăcut cu noi pe cameră, îți arătai numai...”

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Alex Bobicioiu revine în casa Puterea dragostei pentru Ramona! Cine a aruncat bomba?

fara descriere

Ramona de la Puterea dragostei a vorbit în emisiune și despre tatăl copilului ei, despre care a spus că este rrom. Tatăl băiatului este un rrom care provenea dintr-o familie extrem de conservatoare, iar legile staborului erau respectate cu strictete în comunitatea în care trăia și Ramona, împreună cu iubitul ei. Ramona a povestit că el este cel care a greșit și că relația lor s-a destrămat imediat după ce ea a născut. De altfel, întrebată de fani într-un live dacă este de etnie rromă, Ramona a spus: ”Da. Eu mă mândresc cu asta”. (Citeste continuarea în Cine este tatăl băiețelului Ramonei)

fara descriere

Citeste si: Ramona părăsește casa Puterea dragostei? Ce s-a întâmplat între ea și Ella: „Voi merge acasă...”

Ramona de la Puterea Dragostei, despre tatăl copilului său! ”Nu mai ținem legătura”

Acum, Ramona de la Puterea Dragostei a fost întrebată în ce relație este cu tatăl băiețelului ei. ”Sinceră să fiu, nu mai ținem legătura”, a mărturisit Ramona despre tatăl băiețelului ei.

Ramona de la Puterea Dragostei abia așteaptă să-și revadă băiețelul. Ea a mărturisit că va pleca din Turcia cum va putea, însă ar vrea să se reîntoarcă în sezonul 3 Puterea dragostei. ”O să plec, dar dacă se poate, aș vrea să mă întorc în sezonul 3”, a mai spus Ramona de la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate