Ramona de la Puterea dragostei aruncă bomba despre Livian ”După emisiune, sigur o să o caute pe Ella”

Ramona de la Puterea Dragostei crede că Livian e atras de Ella.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Ramona de la Puterea Dragostei a aruncat bomba: Livian e atras de Ella. Mai mult, Ramona de la Puterea dragostei spune că Livian nu se apropie de Ella doar pentru că ține cont prea mult de ceea ce spun susținătorii lui, care îl vor în continuare într-o relație cu Bianca.

fara descriere

”Eu cred că Livian o place pe Ella. Și-ar dori ceva cu ea. Dacă nu ar fi aici, ci în afară, ar încerca ceva cu ea. Părerea mea este că, după emisiune, Livian sigur o să o caute pe Ella”, a aruncat bomba Ramona chiar în emisiune.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, prima reacție după ce l-a căutat pe Iancu Sterp: „Eu am respect față de...”

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Jador s-a îndrăgostit de noua asistentă tv, Cosmina Adam? Moment siropos între cei doi, în direct: „Cum arată fata asta...Mor”

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, acasă la Livian? Informații bombă: „Când o va aduce acasă...”

fara descriere

Replica lui Livian nu a întârziat să apară, acesta spunând că Ramona este geloasă pe Ella și de aceea face aceste afirmații. ”Susținătorii Biancăi oricum îmi sunt în cap. Dacă ar fi așa (n.red. să o placă pe Ella), măcar m-aș duce spre Ella și aș lua susținătorii ei”, s-a apărat Livian, care, în ultima perioadă, este subiectul bârfelor din casă.

Citeste si: Marius a aruncat BOMBA la Puterea dragostei! Ce a făcut Ella cu Iancu și Jador în baia băieților? „Vrei să spun de câte ori...”

Livian și Ella de la Puterea Dragostei neagă o relație amoroasă între ei! Suntem doar prieteni

În ultimele săptămâni, Livian și Ella au fost subiectul preferat al bârfelor din casă. Concurenții de la Puterea Dragostei vânează orice gest între cei doi, iar întâlnirile lor din afara casei sunt considerate intenționate. Mai mult chiar, pe paginile de fani de la Puterea dragostei s-a discutat chiar de o ăntâlnire amoroasă la hotel între Livian și Ella, dar, normal protagoniștii au negat totul.

fara descriere

De altfel, în premieră pentru WOWbiz.ro, într-o intervenție live de la Istanbul, Livian și Ella au vorbit deschis despre întreaga situație, unul mai în glumă, mai în serios, altul, a pus capăt speculațiilor total. ”Momentan, nu este nimic între noi. Întâi de toate, eu dacă aș avea o aventură, aici, la Istanbul, aș lua apartament rezidențial, ce cameră de hotel...Deci eu nu m-aș preta la așa ceva, eu îmi respect femeile”, a spus Livian, apoi a ținut să facă o glumă. La rândul ei însă, Ella a fost tranșantă. ”Noi avem o legătură de prietenie, de la început a fost așa, nu am fost la hotel și nu ne întâlnim dincolo de emisiune, să fie foarte clar”, a explicat bruneta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate