Ramona de la Puterea dragostei și-a reîntâlnit băiețelul! A ajuns într-un final în Germania

Ramona de la Puterea Dragostei a ajuns în Germania, după lunile petrecute la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriere


In articol:

În final, Ramona de la Puterea Dragostei și-a reîntâlnit băiețelul, care a fost lăsat până acum în grija părinților ei.

Ramona de la Puterea Dragostei a postat mai multe imagini cu băiețelul su, într-unul Darius se plimbă fericit cu bicicleta. Dar mai multe filmulețe realizare pentru TikTok sunt cu Ramona și băiețelul, iar cei doi se distrează copios împreună.

Citeste si: Ramona de la Puterea Dragostei a rupt orice legătură cu Nikolas Sax! Blondina, surprinsă în brațele unui bărbat, în timp ce manelistul se distrează cu foste concurente ale emisiunii

fara descriere

Ramona de la Puterea Dragostei este mama unei băiețel, Darius, în vârstă de 8 ani, care s-a aflat în grija bunicilor în perioada în care fosta concurentă de la Puterea Dragostei a fost în show-ul care se filmează în Turcia.

Citeste si: Ce se întâmplă acum între Ella și Ramona de la Puterea Dragostei? ”Cel mai bun prieten poate fi fals”

fara descriere

În ultima perioadă petrecută la Istanbul, de unde Ramona nu a mai putut pleca din cazua pandemiei, tânăra a făcut mai multe live-uri în care spunea că abia așteaptă să-și revadă băiețelul, după Finala Puterea Dragostei.

A durat ceva până când Ramona a ajuns în Germania, pentru că inițial ea a veni cu toată echipa de la Puterea Dragostei în România.

Citeste si: Ramona de la Puterea dragostei a mers la Livian la Cluj: „Eu am plecat”

fara descriere

Ramona de la Puterea dragostei, poveste tristă de iubire

Ramona de la Puterea Dragostei a mărturisit că l-a născut pe Darius când avea doar 18 ani și că băiețelul a fost crescut mai mult de părinții ei, așa că băiatul este mai mult un frate mai mic pentru ea. Acum, Darius, alături de familia Ramonei locuiește în Germania, acolo unde este stabilită și tânăra de la Puterea Dragostei.

Tatăl băiețelului Ramonei de la Puterea Dragostei este un cetăţean român de etnie rromă, care provine dintr-o familie extrem de conservatoare, iar legile staborului erau respectate cu stricteţe în comunitatea în care trăia şi Ramona, împreuna cu iubitul ei. Fata spune că el este cel care a greşit şi că relaţia lor s-a destrămat imediat după ce ea a născut, după doar un an şi jumătate de convieţuire. Citeste CONTINUAREA AICI

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate