Ramona Gabor a venit in Romania cu iubitul! VEZI cum arata cel pe care l-a ascuns atata timp - Toti angajatii hotelului de lux in care s-au cazat au ramas masca atunci cand au vazut cu ce au venit cei doi

Ramona Gabor a venit in Romania pentru a petrece Sarbatorile de iarna pe plaiuri mioritice. ##VIDEO136148##

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereIubitul domnisoarei Gabor a purtat o sapca pentru a nu putea fi vazut foarte binefara descrierePaparazzii WOWbiz.ro i-au fotografiat pe cei doi la receptia hotelului de 5 stele in care s-au cazat. In timp ce Ramona era imbracata elegant si purta o geanta foarte scumpa, iubitul ei a ales o tinuta lejera... mai exact treningSurpriza insa este alta... Sora Monica nu a venit singura. Ea l-a adus in Bucuresti pe iubitul ei arab care ii face toate poftele peste hotare. Ramona a postat pe contul ei de Facebook multe fotografii din care toti fanii ei isi puteau da seama cat este de fericita alaturi de noul barbat din viata ei.

fara descriereCei doi s-au cazat la un hotel de lux din Capitala si au uimit toti angajatii atunci cand au aparut. Ei au venit din Dubai cu extrem de multe bagaje semn ca vor petrece in Romania o perioada destul de mare. Un alt detaliu care ii da de gol este si faptul ca iubitii au inchiriat un apartament ce costa 1.500 de euro pe noapte.

fara descriereRamona si iubitul ei arab au venit din Dubai cu o multime de bagaje

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate