Ramona Gabor rupe tacerea! Vorbeste pentru prima data despre fosta relatie cu Ahmad: "A fost una reala, plină de dragoste si momente frumoase"

Pus ala zid de unii, Ramona Gabor s-a vazut nevoita sa le explice fanilor daca a avut sau nu o relatie cu un tanar irakian, pe nume Ahmad. Sora Monicai a fost acuzata ca a invetat aceasta relatie doar pentru a se da importanta.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierefara descriereRamona Gabor a explicat astfel pe Facebook ca tot ce s-a scris in presa despre fosta ei relatie, care ar fi fost doar de fatada, este fals. Vedeta s-a suparat foarte tare fiindca simte ca in Romania nu este deloc apreciata, in timp ce la Dubai cariera ei este in ascensiune.

"In timp ce Romania ma pune la pământ, Dubaiul ma apreciază ... Cum s-ar zice la noi: tara arde si baba se piaptănă. Eu ma pieptan bine-mersi, in Dubai . Va iubesc dragii mei, cei care mereu ma încurajati", a scris Ramona pe Facebook.

"Relaţia mea a fost una reala, plină de dragoste si momente frumoase iar sursa ta, probabil o comenteaza din frustrarea ca, niciodata nu a fost tratata ca o doamna. Din păcate, nu ma pot cobori la nivelul de a alimenta acest subiect. As putea oricând veni cu declaraţii de la prietenii care mi-au fost alături din momentul in care l-am cunoscut pe Ahmad, cum l-am cunoscut si cat de sincera a fost aceasta relaţie dar dupa cum am spus, nu are rost. Nu am facut nimic care sa il manaie in primul rând pe bunul Dumnezeu. In rest, totul e o mare minciuna care din păcate, îşi atinge scopul si anume, acela de a ma răni", a mai scris aceasta pe reteaua de socializare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate