Vedete

Ramona Gabor si Anastasia Cecati chiar erau prietene foarte bune! Uite-o pe cantareata ucisa de sot impreuna cu Ramona, la petrecerea de lux pe care sora Monicai a dat-o in Dubai de ziua ei! FOTO

Ramona Gabor si Anastasia Cecati chiar erau prietene foarte bune, ambele facandu-si o cariera in Dubai.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Ramona Gabor si Anastasia Cecati chiar erau prietene foarte bune! Uite-o pe cantareata ucisa de sot impreuna cu Ramona, la petrecerea de lux pe care sora Monicai a dat-o in Dubai de ziua ei! FOTO icon photo

Stabilita de ani buni in Dubai, Ramona Gabor a fost devastata duminica la aflarea vestii ca Anastasia Cecati, cantareata si actrita din Republica Moldova, a fost omorata de sotul ei, stomatologul Alexei Mitachi.

"Tragedie teribilă! Atât de frumoasă, întotdeauna acolo să ajute şi să dea un sfat! Mi-a rupt inima vestea că tu nu mai eşti printre noi. O să fii întotdeauna în gândurile mele! Odihneşte-te în pace, îngerule!", a notat Ramona Gabor pe retelele de socializare. Prietena foarte buna cu Anastasia, care facea cariera tot in Dubai, sora Monicai se vedea destul de des cu vedeta ucisa, cu prilejul diverselor evenimente mondene din zona.

La ziua Ramonei Gabor, Anastasia a fost invitata de onoare 

Mai mult, de ziua ei, Ramona o invita mereu si pe Anastasia la petrecere, asa cum s-a intamplat si in 2014, cand romanca a implinit 25 de ani si a dat un chef in stilul Marele Gatsby, la care modelul din Republica Moldova a preferat o tinuta foarte sexy! 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune