Ramona lămurește misterul: Cât mai filmează la Puterea Dragostei

Ramona de la Puterea Dragostei a vorbit într-un live despre cât mai durează filmările la sezonul 2.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Ramona de la Puterea Dragostei a mărturisit în urmă cu ceva timp că abia așteaptă să ajungă acasă la băiețelul ei.

”Aștept să se deschidă aeroportul să plec acasă. Nu știu când se termină emisiunea, dar nu mai am de pentru ce să mai stau aici. Am cedat psihic, nu mai pot”, a spus într-un live Ramona de la Puterea Dragostei despre decizia de a pleca acasă foarte curând, poate chiar înainte de Finala Puterea dragostei.

fara descriere

Acum, într-un alt live, Ramona a povestit că se află încă la filmări la Puterea dragostei, pentru că se apropie Finala Puterea Dragostei sezonul 2 și că abia așteaptă să se termine și să plece la băiețelul ei. 

Citeste si: Ramona și Daiana de la Puterea dragostei, dezvăluiri uluitoare despre Renat: „Ți-a plăcut cu noi pe cameră, îți arătai numai...”

Citeste si: Alex Bobicioiu revine în casa Puterea dragostei pentru Ramona! Cine a aruncat bomba?

Citeste si: Ramona și Gabriel de la Puterea dragostei, moment intim sub pătură! Concurenții au aruncat bomba: „S-au...”

fara descriere

Ramona de la Puterea Dragostei vrea să se întoarcă în sezonul 3

Ramona de la Puterea dragostei abia așteaptă să se întoarcă acasă, în Germania, acolo unde o așteaptă părinții, dar mai ales băiețelul ei, Darius.

Chiar dacă abia așteaptă să plece acasă, Ramona spune că își dorește să revină la un moment dat în emisiune, la Puterea dragostei sezonul 3.  

Citeste si: Ramona de la Puterea dragostei, adevărul despre relația pe care  o are ACUM cu tatăl copilului său

Ramona pleacă de la Puterea Dragostei. Ramona nu a format un cuplu cu nici un băiat de la Puterea dragostei, însă au fost mai multe zvonuri despre o eventuală relație a ei cu un manelist celbru, Nikolas Sax, pe care l-a cunsocut prin intermediul Ellei. Ramona a vorbit de câteva ori despre Nikolas Sax, a spus chiar că îl place pe manelist. Iar de ziua ei, Nikolas Sax i-a trimis un mesaj video, carea fost prezentat chiar în emisiunea Puterea dragostei. (Citeste continuarea AICI)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate