Ramona Lăzuran, noi declarații despre divorțul Prodan-Reghecampf. Ce spune fina celor doi în legătură cu scandalul în care sunt implicați? "Este dureros ce se întâmplă, sunt femeie și știu"

Fina soților Reghecampf a făcut noi mărturisiri cu privire la divorțul anului.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează  a șocat o țară întreagă. Nici fina cuplului, Ramona Lăzuran, nu a fost mai puțin surprinsă la auzul anunțului, căci nu a crezut prima oară că este adevărat.

Acum, după ce nașii de botez ai fetiței ei au confirmat în presă că nu mai există cale de împăcare, vedeta a făcut noi declarații referitoare la despărțire.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! Cine e femeia cu care Laurenţiu Reghecampf a înșelat-o pe Anamaria Prodan, chiar după nuntă: „Am făcut dragoste la subsol”

Ramona Lăzuran: "Este dureros ce se întâmplă, sunt femeie și știu"

Ramona Lăzuran a povestit că a fost de-a dreptul șocată să afle despre divorțul Anamariei Prodan de Laurențiu Reghecampf și încă refuză să creadă că cei doi nu își mai pot acorda nicio șansă.

Ramona Lăzuran înțelege situația în care se află nașa ei

Ramona Lăzuran, fina cuplului Prodan-Reghecampf

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Totuși, fina cuplului a declarat că o înțelege pe impresară, pentru că și ea este femeie și a trăit lucruri asemănătoare: "Eu am fost printre primele persoane șocate

de această veste. Și acum refuz să cred. Am tot crezut într-o schimbare și într-o revenire. Este dureros ce se întâmplă, sunt femeie și știu ce am simțit. Ei sunt la un alt nivel și vorbim despre altceva, vorbim despre lucruri mult mai mari.", a declarat Ramona Lăzuran, în cadrul unei emisiuni TV.

Între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai există cale de împăcare

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

[Sursa foto: Instagram]

"Ei au muncit împreună și au crescut împreună"

În cadrul unei alte apariții TV, Ramona Lăzuran  mărturisea că nu se pune problema ca Anamaria să-l fi ridicat pe Reghe sau invers, fiindcă cei doi au muncit împreună pentru tot ceea ce au agonisit de-a lungul vieții: "Ei au plecat amândoi, însă nu de la aceste milioane de care vorbim acum că sunt de împărțit. Au pornit de la un salariu la FC Snagov, iar Anamaria de la un salariu de la o televiziune, care nu era atât de mare cum crede lumea.

Citeste si: Anamaria Prodan a răbufnit! Atacuri la adresa amantei și primei soții ale lui Laurențiu Reghecampf: „Aceste individe...”

Ei au muncit împreună și au crescut împreună. Însă, hai să nu mai aruncăm cu piatra, pentru că Laurențiu Reghecampf nu este crescut de nimeni. Eu nu cred că nașa mea, Anamaria Prodan, și-ar fi luat vreodată lângă ea un nimeni. Omul acesta s-a născut cineva, a muncit enorm. A plătit cu prețul copilăriei tot ce are și cine este. Pentru că el nu a avut copilăria pe care au avut-o toți copiii, el a muncit enorm pentru a ajunge unde a ajuns, ca jucător în primul rând.", a declarat fina cuplului Prodan-Reghecampf, într-o altă emisiune TV.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

De ce e poreclită „Gura de Aur” Corina Caciuc. Ce obișnuia să facă presupusa amanta a lui Laurențiu Reghecampf

Oana Zăvoranu, reacție neașteptată la aflarea divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! "Știu totul cu lux de amănunte!"

Cătălin Botezatu vorbește despre divorțul cuplului Prodan-Reghecampf: "Anamaria este o femeie deșteaptă. Nu cred că duce lipsă de un alt bărbat"

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

ȘOCUL ANULUI despre PFIZER! Lovitură totală pentru cei vaccinați cu ambele doze. Au anunțat acum

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

E descoperirea momentului. O plantă otrăvitoare, leacul pentru COVID-19. Rezultatele din laborator sunt promițătoare

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies