Rapidul in prag de faliment? Situatia financiara e dezastruoasa!

Clubul Rapid nu-si revine nici dupa retrogradarea in Liga 2, iar problemele financiare par sa-i afecteze tot mai mult pe "feroviari".

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierePotrivit site-ului ziare.com, fostul antrenor al echipei din Giulesti, Marian Rada, a dezvaluit ca baza de pregatire ProRapid a ramas fara curent electric si fara gaze, astfel ca cu greu ar mai putea functiona.
Rada mai spune ca echipa nu are sanse de revenire in Liga 1 chiar daca din punct de vedere sportiv lucrurile merg bine.
"Acest Cristescu a spus ca el e rapidist. L-am primit in anturajul clubului si acum a ajuns sa fie patron. Dar nu stiu cat de patron este. Miercuri s-a oprit curentul la ProRapid, s-au oprit gazele.Sa va dau o ipoteza. Rapid termina pe primul loc si vine sa promoveze. Dar trebuie sa primeasca licenta, nu poate fara. Trebuie sa-si plateasca datoriile catre angajati. Daca nu voi fi platit ma voi prezenta pe banca tehnica si asta este", a declarat Marian Rada pentru Sport Total FM
Rapidul este in insolventa de aproape un an, insa societatea nu are nici acum un plan de reorganizare aprobat de tribunal. Noul actionar majoritar al clubului, Adrian Zamfir, mai are foarte putin timp la dispozitie pentru a face o infuzie de capital. In cazul in care instanta nu va aproba noul plan de reorganizare Rapidul va intra in faliment iar echipa se va desfiinta.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate