Rapidul putea sa aiba echipa satelit acasa la Adrian Nastase

Echipa de fotbal Rapid Bucuresti putea avea un satelit in liga a patra. Totul s-a naruit precum un castel de nisip!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCS Cornu (in rosu), echipa ce putea deveni satelitul Rapidului In Cornu, comuna din judetul Prahova unde s-a strans aproape intreaga crema politica a Romaniei, printre care si fostul premier Adrian Nastase, ridicandu-si case care mai de care mai indraznete, fotbalul avea sansa sa devina un pol de interes pentru locuitorii urbei.

Si asta pentru ca Lucian Ionescu, fostul ofiter de presa al Rapidului, initiase un proiect prin care echipa CS Cornu, care activeaza in liga a patra, sa devina satelitul giulestenilor. Strans legat de comuna Cornu inca de mic copil, Lucian Ionescu dorea sa dezvolte echipa de fotbal prin trimiterea unor pusti de la Rapid care sa evolueze o perioada la Cornu.

Mai mult, se gandea sa propuna mutarea cantonamentului montan al giulestenilor acolo, in conditii de cazare si pregatire excelente. “Se puteau face multe lucruri frumoase. Oamenii isi doreau o astfel de colaborare. Echipa Rapid ar fi fost primita foarte bine in zona. Din pacate, totul a ramas la stadiu de proiect”, a explicat Lucian Ionescu, intre timp mazilit de actualii sefi ai Giulestiului.

fara descriereLucian Ionescu, omul care stie totul despre ceea ce inseamna Rapid Bucuresti

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate