Rapperul Sean Kingston, dat în judecată pentru 1 milion de dolari de un bijutier

Rapperul american de origine jamaicană Sean Kingston a fost dat în judecată pentru 1 milion de dolari de un bijutier care l-a acuzat pe artist că nu a achitat factura pentru bijuteriile şi accesoriile cumpărate din magazinul său, informează femalefirst.co.uk.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereCântăreţul în vârstă de 24 de ani, al cărui nume real este Kisean Anderson, a fost dat în judecată de un bijutier din New York, întrucât nu a achitat ceasurile, lănţişoarele, brăţările şi colierele pe care le-a cumpărat din magazinul acestuia între anii 2008 şi 2013.

Patronul casei de bijuterii Avi Da Jewlers spune că rapperul îi datorează peste 200.000 de dolari şi că acesta nu i-a înapoiat deocamdată inelul de 12.000 de dolari pe care l-a împrumutat pentru o apariţie într-o emisiune de televiziune.

Reclamantul spune, de asemenea, că Sean Kingston a încercat să îşi plătească datoria în trecut, dar cecurile sale nu au avut acoperire.fara descriere

Bijutierul consideră că rapperul îi datorează 226.000 de dolari. La această sumă, el a solicitat şi achitarea unor daune, astfel încât suma totală pe care a solicitat-o în justiţie este de 1 milion de dolari.

Aceasta nu este pentru prima dată când Sean Kingston are probleme cu achitarea datoriilor. În luna martie, el a uitat să achite o notă de plată de 8.771 de dolari după ce a petrecut o noapte alături de mai mulţi prieteni în clubul Euphoria din Republica Dominicană.

Rapperul spune că incidentul a fost de fapt o neînţelegere, provocată de lipsa de comunicare dintre el şi managerul clubului, care i-ar fi spus că "va avea grijă" de el şi de prietenii lui, iar muzicianul a crezut că va primi băuturi gratis întreaga noapte.fara descriere

Sean Kingston a fost dat în urmărire de poliţie, după ce autorităţile dominicane au fost informate despre acest incident. Justiţia dominicană l-a somat să achite acea factură înainte de a-i permite să părăsească ţara.

Rapperul şi-a cerut scuze pentru acea "eroare" şi s-a întors imediat la clubul Euphoria pentru a-şi achita nota de plată.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate