Rapperul Tarzy susține că a fost la un pas să ajungă la Exatlon! Cum a ratat craioveanul șansa de a pleca în Republica Dominicană

Rapperul craiovean Tarzy susține că a fost pe lista scurtă pentru Exatlon.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

tarzy exatlon

Tarzy, un nume cunoscut în undergroundul craiovean, spune că a fost sunat, în trecut, pentru a participa la Exatlon. Rapperul a povestit pe contul lui de Youtube că a fost solicitat să facă parte din echipa Războinicilor la a doua ediție a show-ului, însă nu se afla în țară și nu a mai putut ajunge la interviu.

tarzy caine

Tarzy spune că este pregătit să facă față unei noi provocări Exatlon, în cazul în care s-ar mai realiza această emisiune, mai ales că din punct de vedere fizic se încadrează în standardele unui concurent la ”cel mai dur reality-show sportiv din lume.

tarzy tatuaje

Citeste si: Roxana Vancea s-a combinat cu un culturist care are un fiu de 2 ani: “Aşa arată fericirea”

Citeste si: Mădălina Predoi de la Exatlon a divorțat! Informații EXCLUSIVE despre momentul în care a rupt legătura cu bărbatul pe care l-a iubit

Citeste si: Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu îşi ţine bancnotele în sutien şi în găurile din ciorapi! Vezi cum a pozat cântăreaţa Nicoleta Delinescu cu banii primiţi din dedicaţii!

În acest moment, Exatlon România a intrat în pauză, după 3 ediții de emisiune care s-au desfășurat în perioada 2018-2019. Nu există nici o confirmare oficială că Exatlon s-ar putea relua, însă foștii concurenți vorbesc despre o posibilă ediție ”All Stars” în care să participe cei mai buni sportivi din edițiile precedente.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate