Răsfățați-vă acasă ca la hotel, cu lenjerii de pat de lux

Autor: Amalia Florea

Care să fie secretul amenajării în hoteluri? Căci, deși nu sunteți în patul de acasă, vă odihniți foarte bine. Există desigur un cumul de factori, printre care, se pare că hotelierii știu să țină cont de lenjeriile de pat utilizate. Acestea nu sunt alese la întâmplare, sunt preferate cele albe sau în nuanțe deschise.

Dacă vă doriți să aveți parte acasă de răsfățul și odihna ca la hotel veți prefera numaidecât o lenjerie de pat lux. Nu se poate spune că există o definiție a acestora, însă în linii mari

sunt câteva caracteristici ce nu sunt trecute cu vederea. Lenjeria de pat de lux este: cea fabricată din materiale de calitate premium, fine la atingere ce se simt ca un răsfăț pe piele.

Are culori deosebite și/sau imprimeu rezistent la spălări, cu o densitate mare. Ce înseamnă asta? Acel gramaj ce este notat pe eticheta produsului este relevant aici. Cu cât este mai mare, cu atât mai bine, înseamnă că lenjeria în cauză este realizată cu o grosime mai mare a materialului, ceea ce înseamnă automat și o rezistență sporită a acesteia.

De unde cumpărăm o lenjerie de pat de calitate, de lux?

Există comoditatea de a cumpăra ce este mai la îndemână. Atenție însă, în marile magazine nu veți găsi o gamă variată de lenjerii de pat finet sau bumbac. Opțiunile sunt limitate și, în plus, sunt selecții de produse accesibile pentru a avea garantat vânzare imediată. Însă consumatorul casnic ar trebui să știe că o lenjerie de pat finet sau din orice alt material bun, din damasc sau din bumbac, ar trebui cumpărată din magazinele de

nișă.

Citeste si: A MURIT! Mulţi nici nu ştiau că este bolnavă... E doliu în muzica populară românească!- bzi.ro

Sunt și producători care își vând produsele direct, fără intermediari. Așadar sunt toate șansele să găsiți produse bune, la prețuri excelente.

Fiți atenți la…

Dimensiuni, mărimea lenjeriei de pat.

Este unul din aspecte ce face ca somnul să fie deranjat. Pentru că o față de pernă mai mică decât ar trebui efectiv înghesuie pernă în interior și o face mai tare și deloc confortabilă. Alegeți corespunzător cu mărimea patului și +10cm.

Preferați culori plăcute și design potrivit unei camere. Toate lenjeriile par frumoase atunci când le vedeți expuse, însă sunt potrivite în decorul casei voastre? Chiar dacă vorbim de preferințe diferite, culoare unei lenjerii dă tonul încăperii.

Poate fi cea care creează efectiv armonie sau

dimpotrivă, cea care parcă aglomerează vizual și vă deranjează. Așadar preferați o culoare ce se regăsește deja în decorul din încăpere.

Preferați o protecție pentru saltea. Sunt acele cearșafuri elastice ce îmbracă salteaua și sunt avantajoase pe de-o parte pentru că protejează salteaua de murdărie, pe de altă parte pentru că menține și cearșaful de pe pat perfect întins. Sunt o investiție bună și o completare perfectă, indiferent ce tip de lenjerie alegeți.

Trăim acele zile în care task-urile sunt tot mai multe, viața tot mai stresantă și somnul de calitate a ajuns să fie un lux. Dar trebuie să ni-l permitem. Și vom face tot ce ne stă în putință pentru asta. Nu ignorați calitatea lenjeriei de pat!

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Ce banc i-a spus Mitică Dragomir lui Nicolae Ceaușescu și a regretat. Reacția Elenei Ceaușescu l-a înspăimântat: "I-am spus soției că gata, ne curăță!"

Mitică Dragomir, amintiri dureroase din copilărie: "Aveam vreo 10 ani și mi-a băgat mama țigara aprinsă pe gât, că m-a prins fumând. De atunci nu beau, nu fumez"

Horoscop chinezesc săptămâna 6- 12 decembrie 2021. Află ce îți rezervă astrele în luna decembrie

2022 va fi un an plin de SUCCES pentru tine!

Se schimbă banii în România?! Mugur Isărescu a dat vestea cea mare: Aş vrea să înţelegeţi

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Cum arată femeia care a consumat doar fructe timp de 30 de ani: „Copiii mei nu au fost interesați niciodată de dulciuri” FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies