Răspunsul dat de George Burcea, atunci când a fost întrebat de Viviana de ce s-a despărţit de Andreea Bălan

George Burcea despre adevăratul motiv pentru care a divorțat

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

burcea sposub
George si Viviana[Sursa foto: Facebook]

George Burcea este unul dintre personajele care au reușit să iasă în evidență la „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, datorită atât probelor pe care le-a câștigat, cât și a relației pe care a început-o cu Viviana. Mai mult decât atât, vedeta din echipa sătenilor a făcut și unele dezvăluiri despre viața lui private, informații pe care publicul larg le-a auzit în premieră. Întrebat de Viviana de ce s-a despărțit de soția lui, George Burcea nu s-a ferit să îi răspundă frumoasei brunete.


In articol:

„S-au acumulat chestii în timp și nu le-am putut rezolva. Probabil și pe ea au deranjat-o foarte multe lucruri, și pe mine m-au deranjat foarte multe lucruri. Nu-mi place să vină cineva la mine și să-mi spună că ce face el, eu nu o să fac nici în 15-20 de ani. Eu am muncit foarte mult pentru tot ceea ce am acum sau încerc să am. Eu cred foarte mult în ceea ce fac. Nu am cerut niciodată ajutorul. Nu m-a luat nimeni pentru că am fost căsătorit cu ea. Știu că pot. Că am unul acasă care spune că e de c***t tot ce fac, după care ies în lume și îmi zic oameni de specialitate: «Bravo»! Păi ce faci, mă distrugi?”, a spus, printre altele, George Burcea.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Au fost la tribunal pentru prima dată

George Burcea și Andreea Bălan au fost de curând la tribunal pentru a își definitiva divorțul. Conform portalului instanțelor din România, cei doi au avut prima înfățișare în fața judecătorilor în procesul de divorț în data de 1 octombrie.

"Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau, să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei”, spun apropiații despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. (Vezi şi: George Burcea și Andreea Bălan au ajuns la Tribunal! Dezvăluiri)

Urmatorul articol
Citește și:

George Burcea și Andreea Bălan au ajuns la Tribunal! Dezvăluiri

Cum a sărbătorit-o Andreea Bălan pe fiica sa? George Burcea a lipsit de la aniversarea Ellei

Alimentele care-ți curăță plămânii și elimină toxinele! Te protejează de infecții și au nenumărate beneficii pentru organismul tău

George Burcea şi Viviana Sposub formează deja un cuplu! Cei doi au fost surprinşi împreună, în Bucureşti

George Burcea: "Nu ştiu cum am ajuns să mă îndrăgostesc de Viviana"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies