Vedete

Raspunsul incredibil pe care il da fetita Biancai Dragusanu atunci cand este intrebata cum o cheama! "Ea este singura fiinta care conteaza in viata mea"

Bianca Dragusanu a spus ca fetita ei este cea mai importanta fiinta din viata ei si pentru ea este dispusa sa faca orice.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Raspunsul incredibil pe care il da fetita Biancai Dragusanu atunci cand este intrebata cum o cheama! "Ea este singura fiinta care conteaza in viata mea"icon photo

"Singura fiinta importanta din viata mea, singura fiinta care conteaza: fetita mea. Are niste reactii cateodata! Imi sare in brate, ma pupa, ma ia in brate, e minunat! A inceput sa vorbeasca romaneste, incepem sa ne intelegem!

Cand o intrebi cum o cheama, raspunde: Maca fofaia. Cred ca maca inseamna ma cheama. Zice ca pe tati il cheama Victor si pe mami Banca", a spus Bianca Dragusanu in emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Bianca Dragusanu a prezentat in emisiunea lui Teo Trandafir colectia de costume pe care a lansat-o de curand. 

Amatto Zaharia intervine în scandalul momentului de la Exatlon: ”Giani Kirita va trebui să le acorde respectul cuvenit fiecăruia în parte şi nu să-i pună la colţ” | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune