Răspunsul șocant al nepotului lui Gheorghe Dincă! De ce nu voia să meargă la criminal acasa: „Bunicul e...”

Ce le-a spus nepotul cel mic vecinilor atunci când l-au întrebat de ce nu se duce în vizită la Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Noi detalii ies la iveală despre criminalul din Caracal. Bărbatul nu era deloc apropiat de familia lui, iar mărturie stau chiar cuvintele pe care le spun cunoscuții despre cel anchetat acum pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu.

Gheorghe Dincă are 4 copii, care au plecat în străinătate, după ce și-au făcut un rost și în țară.  Dan, fiul asasinului din Caracal, este căsătorit și are trei copii împreună cu soția lui Alina: o fetiță de 1 an și jumătate și doi băieți, unul de 8 ani și altul de 18 ani.

Citeste si: Cum și-a dat sema Ioana Ginghină că trebuie să se despartă de Alexandru Papadopol: „Ruxandra mi-a zis „Mama, dacă eram în locul tău...”” Actrița a înlemnit!

Citeste si: Gheorghe Dincă, reacție șocantă în fața anchetatorilor: „Nu mă mai stresați”

Citeste si: Încă două dispariții suspecte! Ana Maria a plecat la bisercă împreună cu fiul de doi ani și nu s-a mai întors!

Alina și copiii trăiesc în Italia și au lăsat în urmă casa din Deveselu, acolo unde au locuit o perioadă de timp alături de socrul lui Dan Dincă, Marin Stănoiu. Vecinii își amintesc că și Gheorghe Dincă venea în vizită la familia fiului său, în Deveselu, dar nu stătea mult și nici nu saluta pe nimeni.

Ce spune cuscrul lui Gheorghe Dincă despre criminal

„Venea pentru afacerile lor, cu fiare sau mai știu eu cu ce. L-am întrebat odată pe nepotul lui cel mic de ce nu merge și la bunicul de la Caracal. Mi-a răspuns că nu-i place acolo, că bunicul e bruto(brută)”, a povestit pentru Libertatea.ro o femeie de 70 de ani, care locuiește chiar lângă casa socrului lui Dan Dincă.

Și socrul lui Dan Dincă, Stănoiu, pensionar în vârstă de 70 de ani, vorbește despre cazul care a îngrozit o țară întreagă: „Da, mai beau uneori, de singurătate. Dar nu fac scandal, ce vină am eu că le latră câinii? Stau singur aici și mai vine băiatul, ginerele, să-mi aducă una, alta. El stă la Arad, muncește acolo, în construcții”.

Socrul a confirmat că au venit polițiștii la el la poartă joia trecută, noaptea. „Le căutau pe fetele alea, să vadă dacă le țin ascunse aici. Le-am deschis, n-am nimic de ascuns, brânză și roșii și apă de băut, să-mi țin zilele”, a mai spus bărbatul pentru aceeași sursă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate