Răspunsul tranșant al Deliei pentru o internaută curioasă la ce doctor și-a corectat buzele: „Lucrurile astea sunt ca mersul la ginecolog...”

Delia este una dintre cel mai iubite și urmărite artiste de la noi și în ciuda activității intense pe Instagram, artista preferă să țină în secret anumite detalii legate de viața ei privată.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Delia este una dintre cele mai iubite și urmărite artiste de la noi și nu se jenează să spună lucrurilor pe nume atunci când întrebările fanilor sunt mult prea indiscrete.

Răspunsul tranșant al Deliei pentru o internaută curioasă la ce doctor și-a corectat buzele: „Lucrurile astea sunt ca mersul la ginecolog...”

Artista a fost intrebată de una dintre internuautele de pe Instagram la ce medic a mers pentru a-și corecta buzele, moment în care Delia a luat foc.

Citeste si: Delia, bagată la carantină din cauza virusului ucigaș! Artista se află în vacanță în Asia

Citeste si: Transsexualul Delia, dezvăluiri uluitoare despre planurile pe care le avea cu Marius Elisei: „Dacă nu afla presa eram împreună acum!”

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Delia își dorește o fetiță: „Mergem cu încredere înainte”

„La ce doctor ai apelat pentru corectarea buzelor? Au ieșit super frumos. Și așa ți-au rămas în continuare!”, i-a scris Deliei pe Instagram una dintre persoanele care o urmăresc.

Reacția Deliei a stârnit amuzamentul fanilor care au continuat conversația și au explicat curiozitatea internautei.

„Mamă, asta sună ca și când am avut buză de iepure și m-am operat… N-am corectat nimic, ca să-ți răspund. Iar lucrurile astea sunt intime, sunt ca mersul la ginecolog. Nu se discută pe Instagram. Să mă apuc acum să spun unde mi-am făcut plombele sau unde mă epilez și cu ce…”. este răspunsul Deliei. 

În timp ce unii s-au amuzat, alți fani au reacționat imediat: „Delia, te întreabă pentru că suntem obișnuiți să vedem că fiecare persoană publică ne arată până și ce absorbante folosește. Faptul că ți-ai injectat buzele sau nu este deja un fleac.”

„Delia, dacă te plăteau să le faci reclamă sigur nu mai erau intime lucrurile astea. Cred că ai fi putut să-i răspunzi altfel fetei, că doar nu ți-a dat în cap. Ba din contră, te admira!”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

VIDEO | Reacţia Deliei în momentul în care au venit colindătorii la uşa ei. Internauţii au certat-o: "Urât că nu le deschizi"

Delia, afectată de coronavirusul din China. Ce i s-a putut întâmpla la hotel

Atenție pensionari! Se recalculează aceste pensii. Cine este vizat de noua lege

Sărut surpriză între Delia Matache și Mihai Bendeac! Imaginile care nu ar fi trebuit difuzate la televizor

Rafaela de la ”Puterea Dragostei” spune adevărul despre relația dintre Culiță Sterp și Plușica

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies