Răsturnare de situație! Alexandru Bobicioiu neagă relația cu Manuela de la Puterea dragostei: "Nu știu ce spune ea, că nu mă uit la emisiune, dar vă zic eu: doar am colaborat, nimic altceva"

Bobicioiu de la Puterea dragostei neagă că ar fi avut o relație cu Manuela

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Răsturnare de situație la Puterea dragostei! Alexandru Bobicioiu neagă că ar fi avut o relație cu Manuela, actuala concurentă din emisiunea prezentată de Andreea Mantea.

fara descriere

Alexandru Bobicioiu susține că el și Manuela sunt prieteni și colaboratori, nicidecum iubiți, așa cum s-a crezut. Supărat că numele lui este tot mai pomenit în emisiunea Puterea dragostei de către concurenți atunci când vine vorba despre Manuela, Bobi a vrut să lămurească situația.

Răsturnare de situație! Alexandru Bobicioiu neagă relația cu Manuela de la Puterea dragostei

"Măi oameni buni, eu tot observ anumite lucruri în emisiune. Eu sunt acasă, muncesc, merg la sală, de ce tot vorbiți despre mine? De ce vorbií prostii și spuneți că am învățat-o eu pe Manuela să fie falsă? Nu aș învăța pe nimeni să fie fals! Eu i-am spus Manuelei doar să fie cinstită, să aibă încredere în ea, să nu aibă încredere în nimeni! Nu aveți despre ce vorbi decât despre Bobicioiu și Manuela sau Bobicioiu sau Bianca? De ce vorbiți aiurea despre mine? Relația mea cu Manuela e de prietenie, nimic altceva. Înainte de emisiune eu și Manuela am avut o colaborare. Plus că, ce am avut noi nu se poate numi o relație. Terminați cu asta! Nu știu ce spune Manuela, că nu mă uit la emisiune, dar vă spun eu. Ce am avut noi nu se poate numi relație", a spus Alexandru Bobicioiu pe contul său de Instagram în mai multe stories postate de el după ce a aflat că la Puterea dragostei se tot vorbește despre el și legătura pe care ar fi avut-o cu Manuela.

Citeste si: Manuela de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Ricardo ”Nu mai pot”

Citeste si: Plușica și Bobicioiu au apărut împreună! Ce răspuns a dat el când a fost întrebat dacă sunt iubiți

Citeste si: Cu ce se ocupă, cu adevărat, Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”! ”Pot trăi, trebuie să o fac”

 

În emisiunea Puterea dragostei de joi, 7 noiembrie, Manuela susține că Alexandru Bobicioiu vrea să vină în casa Puterea dragostei. Bianca are detalii despre anumite mesaje pe care el i le-ar fi dat Manuelei.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate