RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! Ce s-a întâmplat cu Emily Burghelea înainte de a-și da demisia în direct! S-a aflat adevărul!

Ce s-a întâmplat cu Emily Burghelea înainte de a-și da demisia! Ce i-au spus producătorii asistentei TV înainte de a începe emisiunea de la Antena1

Autor: Lia Popescu

In articol:

Ce s-a întâmplat cu Emily Burghelea înainte de a-și da demisia în direct!
Ce s-a întâmplat cu Emily Burghelea înainte de a-și da demisia în direct!

Ce s-a întâmplat cu Emily Burghelea înainte de a-și da demisia în direct! Luni, s-a detonat bomba în televiziune! Emily Burghelea și-a dat demisia de la Antena 1 și toată lumea a luat foc atunci când asistenta a

dezvăluit motivul: Viorel o bate pe Vulpița. Nimeni din emisiunea moderată de Mirela Vaida părea că nu știe despre acest lurcu, ba chiar s-a venit cu contra-argumente. Radu Rotaru, reporterul care i-a avut ”în grijă” pe Vulpția și Viorel bagă mâna în foc că inflormația e falsă.

Nu țin cu Emily. Veronica nu a fost agresată de Viorel, eu și Doina am fi fost primii care am fi aflat și am fi luat măsuri. Vorbim mereu cu ei, ne sună, îi sunăm și noi și suntem prieteni și avem o legătură apropiată”,  a explicat reporterul Radu Rotaru. În plus, Mirela Vaida a explicat și ea că nu a ascuns deloc ce se întâmplă cu deja celebrul cuplu de la Blegești și, dacă, vreodată, la mijloc ar fi fost vorba de bătăi, ea ar fi fost prima care ar fi reaționat.

Ce s-a întâmplat cu Emily Burghelea înainte de a-și da demisia în direct!
Ce s-a întâmplat cu Emily Burghelea înainte de a-și da demisia în direct!

Ce s-a întâmplat cu Emily Burghelea înainte de a-și da demisia în direct!  ”M i-a spus că o să fiu îngropată de vie”

Ce s-a întâmplat cu Emily Burghelea înainte de a-și da demisia în direct! Pe de altă parte, pe zi ce trece, ies noi informații la iveală, iar misterul plecării blondinei de la ”Acces Direct” se adâncește, mai ales după ce Emily Burghelea a mărturisit că ar fi fost amenințată cu moartea!

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Pe lângă ce se întâmplă acum, eu am primit niște telefoane de la un număr ascuns. La unul dintre ele am răspuns și cineva mi-a spus că o să fiu îngropată de vie. Cu ce o să fiu îngropată de vie? Cu asta? Cu ce faceți voi aici? Niciodată! Așteptați dovezile! Eu am știut foate bine cu cine mă pun: cu experții în manipulare.

Dar… din păcate, manipularea de astăzi a fost foarte ieftină. Cine a reușit să vadă, vede! Cine nu… o să fie convins diseară”, a spus Emily Burghelea.

Citeste si: Emily Burghelea și-a petrecut o noapte nebună cu Maluma și a rămas cu Vulpița și Viorel! Starul columbian a ratat avionul din cauza asistentei TV

Citeste si: Martor-cheie în scandalul în care este implicată Emily Burghelea. Vloggerița care deține dovada că Vulpița a fost agresată de Viorel

Citeste si: Emily Burghelea, detaliile care au dus la demisia sa din televiziune: „Nu pot să tac când cineva vine la mine și spune că sunt singura variantă de scăpare”

Ce s-a întâmplat cu Emily Burghelea înainte de a-și da demisia în direct!
Ce s-a întâmplat cu Emily Burghelea înainte de a-și da demisia în direct!

Ce s-a întâmplat cu Emily Burghelea înainte de a-și da demisia în direct! ”A r fi filmat-o pe Veronica în ipostaze neplăcute”

Ce s-a întâmplat cu Emily Burghelea înainte de a-și da demisia în direct! Să fie oare adevărat? Cine știe...O altă informație care circulă pe holurile televiziunii este aceea că Emily Burghelea ar fi fost amenintată cu concedierea înainte de a-și da demisia! ”I s-a reproșat că a invitat-o pe Veronica la ea, la petrecere, iar acolo ar fi filmat-o în fel de fel de ipostaze ce ar fi putut să îi facă rău. Asistenta a fost certată rău de tot de șefi și I s-a spus clar că după terminarea ediției se va termina și colaborarea. Din acest motiv, Emily a decis să spună ea că își dă demisia, iar umilința să nu fie aceeași”, au comentat persoane implicate în scandal.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela Vaida, afirmație emoționantă în direct: „Sunt mamă și am făcut copiii prin rugăciune! Nu aș fi permis...”

Viorel Stegaru îi declară din nou război lui Rafaelo. Bărbatul din Blăgești, comportament violent la adresa artistului, în direct: „Ești un escroc”

Incredibil, la ce super proiect a renunțat Emily Burghelea pentru a fi umilită la emisiunea Mirelei Vaida! Frumoasa asistentă a fost la un pas de a ajunge la Hollywood

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Planul lui Bill Gates de care nimeni n-a știut până acum. Până și experții sunt stupefiați

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies