Rasturnare de situatie! Dupa ce a cerut ordin de restrictie, sotia lui Tudor Sisu s-a intors la rapper! Au luat masa impreuna si au mers acasa la el!

Relatie cu nabadai pentru Tudor Sisu si sotia lui, Catalina. Dupa ce rapperul si-ar fi agresat si amenintat nevasta, cei doi s-au impacat zilele trecute.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereCatalina si Tudor au luat cina impreunaCatalina Sisu, femeia cu care Tudor are si un copil in varsta de doi ani a cerut recent un ordin de restrictie impotriva sotului sau. Se pare ca acesta a venit dupa ce rapperul a agresat-o si amenintat-o pe Catalina in casa mamei ei, Mihaela Dinu, unde Tudor a locuit dupa ce s-a eliberat din inchisoare. Dupa acest episod, cele doua femei l-au dat afara din casa pe Sisu, care s-a intors in apartamentul parintilor sai din Salajan.fara descriereCei doi par din nou foarte fericitiLucururile au luat o turnura spectaculoasa in urma cu doua zile, cand Tudor s-a intors la Catalina si i-a propus un armistitiu de dragul copilului lor. Tanara a acceptat, in ciuda faptului ca mama Catalinei i-a interzis acesteia sa reia legatura cu interpretul. Reimpacarea a fost sarbatorita cu o cina romantica, care s-a desfasurat intr-un restaurant din cartierul in care locuieste Sisu, iar la final cei doi ar fi mers, se pare, acasa la cantaret.fara descriereCatalina e supersexy, cu toate ca are un copil de doi aniDeocamdata, cererea pentru ordin de restrictie nu a fost retrasa, urmand a fi analizata de instanta la inceputul anului viitor. O noua plangere penala impotriva lui Sisu ar putea sa-l aduca pe acesta din nou in spatele gratiilor, el aflandu-se deocamdata in perioada de eliberare conditionata.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate