Răsturnare de situație în cazul Caracal! Mama Luizei Melencu: Dincă e nevinovat!

Monica Melencu, mama Luizei, susține că nu există suficiente probe în dosar care să arate că Gheorghe Dincă i-ar fi ucis fiica.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

 Mama Luizei Melencu: Dincă e nevinovat!


In articol:

Mama Luizei Melencu susține în continuare că fata ei a fost traficată, iar Gheorghe Dincă este doar un pion într-un în planul autorităților. Femeia a mai spus că bărbatul în vârstă de 67 de ani este vinovat de ceva, dar nu de crimă.

„Acele două crime i-au fost impuse. Că l-au ținut în curte, că nu știe ce i-au plantat, că a văzut apoi la TV ce i s-a înscenat. El refuză să spună unde sunt fete. Categoric e implicată familia și nu răspunde la întrebarea unde sunt fetele.

Nu pot să spun că am avut încredere în el. Ordinele acestea au venit de la București. Acel Barbu Daniel care a fost alături de el. E o rotiță dintr-un angrenaj. La răspunsul pe care l-am cerut el, unde sunt fetele, refuză și deviază la alt subiect.

Dincă a spus ieri cu subiect și predicat că nu a știut…bun…că asta e versiunea lui. A schimbat versiuni peste versiuni. Nu a știut ce se încurcă. Totul a fost o înscenare. Nu îmi trece prin cap ca Luiza să fie ucisă. Ce a făcut cu ea?”, a povestit mama lui pentru Gândul Live.

Citeste si: Jador, oprit de politisti! "M-au nenorocit, m-au rupt"

Citeste si: Un botoșănean a venit la spital cu un borcan băgat în posterior, anul trecut a ajuns la spital, în aceeași zi, cu un pahar tot acolo

Citeste si: Coronavirus. 198 de noi cazuri de îmbolnăvire. Numărul total a ajuns la 17.585

Monica Melencu se teme pentru viața lui Gheorghe Dincă: „Va fi ucis!”

„Merg pe varianta mea că Dincă va fi ucis. Că angrenajul acela e mult mai mare! Acel dosar s-a dovedit să fie mușamalizat. Datorită cazului Alexandra, care a sunat la 112 a pornit întreaga anchetă. Nu pot să înaintez, mă oprește un zid, mi-a zis procurorul de caz. Exact. Răspunsul în 3 luni de zile. Când s-a întâmplat cu Alexandra, au inclus-o pe Luiza în acest caz.

Părerea mea e că e un zid politic. Au știut ce s-a întâmplat cu fetele. Adevărul nu s-a vrut. Cel puțin al Luizei. Sunt trei luni! Să umbli din ușă în ușă, ajunsesem la televiziune, cu toată durerea. La poarta lui Dincă era procurorul și 4 mașini de jandarmi. Oamenii au făcut descinderea la ora 6. Ce au așteptat?”, a mai spus femeia pentru sursa citată.

Gheorghe Dincă nu le-ar fi omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu: „Am fost amenințat cu moartea pentru a declara ca le-am omorat!”

Gheorghe Dincă a declarat la proces că nu le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

Gheorghe dincă este acuzat că le-ar fi ucis pe cele două adolescente. În fața magistraților, însă, „monstrul din Caracal” ar fi declarat că el nu le-a omorât pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, ci că ar fi fost amenințat cu moartea și că a mărturisit cele două crime îngrozitoare pentru că se temea și el la rândul lui pentru viața sa.

Alexandru Cumpănașu a publicat un mesaj uluitor pe pagina lui de Facebook. Fostul candidat la funcția de președinte al României, carea avea și o legătură de rudenie cu Alexandra Măceșanu din Caracal este cel care a povestit ce s-a întâmplat la precesul principalului suspect în acest caz controversat.

„AM AVUT DREPTATE‼️ADEVARUL IESE LA IVEALA‼️Dinca NU a omorat-o pe Alexandra‼️În sala de judecata DINCA a declarat: " Am fost amenințat cu moartea pentru a declara ca le-am omorat", "Polițistul Ciobanu m-a amenințat ", " Drumurile făcute de la Craiova la Caracal au fost făcute pe banii mei. Polițiștii au mâncat și s-au deplasat pe banii mei. Cer restituirea acestor cheltuieli"‼️ Mai mult este de prisos sa comentez‼️Am câștigat o batalie în lupta cu Sistemul‼️ Dar Dinca este același monstru ordinar care a tăcut și nu a spus unde este Alexandra 10 luni de zile și nici acum‼️ Va iubim dragi romani pt ca ne-ati fost si ne sunteți alaturi‼️”, este mesajul pe care Alexandru Cumpănașu l-a publicat pe pagina lui de Facebook. (Citeste si: Avocații familiilor Melencu și Măceșanu au cerut retrimiterea dosarului la procurori)

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate