Răsturnare de situație în cazul crimelor de la Caracal! Un martor și-a schimbat total declarațiile! Ce a spus la audierile de la DIICOT

Răsturnare de situație în cazul crimelor lui Gheorghe Dincă! Un martor și-a schimbat total declarațiile! Ce a spus la audierile de la DIICOT

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Răsturnare de situație în cazul crimelor de la Caracal. Un martor și-a schimbat total declarațiile. Bărbatul a fost audiat de procurorii DIICOT și și-a schimbat declarațiile făcute în urmă cu câteva săptămâni.

Un martor in dosarul crimelor din Caracal și-a schimbat declarațiile

Văcarul care declarase la scurt timp de la dispariția Alexandrei că fata nu este moartă pentru că a văzut chiar el cum adolescenta fusese legată și urcată într-o mașină care se afla în spatele curții lui Gheorghe Dincă s-a răzgândit. Bărbatul le-a spus procurorilor DIICOT că nu știe nimic și că nu a văzut pe nimeni acasă la Gheorghe Dincă, anunță jurnaliștii de la antena3.ro.

Martorul le-a spus anchetatorilor că el nu a făcut acele declarații despre transferul Alexandrei Măceșanu din casa lui Gheorghe Dincî într-una dintre mașinile din spatele curții.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate