Stiri

Rasturnare de situatie in cazul Cristinei, femeia ucisa de iubit in Spania

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Rasturnare de situatie in cazul Cristinei, femeia ucisa de iubit in Spania
 
Cristina, o tanara romanca de 24 de ani, a fost ucisa de iubit. Doua fetite au ramas orfane in urma tragediei. Daca initial familia a refuzat custodia fetelor, sora Cristinei s-a razgandit si a cerut sa se ocupe de cresterea lor. 
 
Emmanuelle a revendicat in instanta din Ayamonte trupul neinsufletit al surorii sale pentru ca ea sa fie inmormantata in Romania. Conform stiridiaspora.ro, s-ar fi strans 2900 de euro de la toti cei care au donat pentru ca trupul tinerei sa fie repatriat.
 
 
Emanuelle a ajuns in orasul Cartaya, acolo unde este gazduita la un hotel detinut de un om de afaceri din Lepe. La sosire, primul gand a fost sa ceara repatrierea corpului, pentru ca sora ei sa fie ingropata in tara in loc ca inmormantarea sa aiba loc la Huelva, asa cum fusese speculat anterior. 
 
De asemenea ea doreste si custodia celor doua fetite ramase orfane, care, dupa crima au fost preluate in custodia Junta de Andalucia.
 
ŞOC! S-a terminat urât prietenia dintre Alin Andronic şi Iulian Pîtea după Exatlon! Schimb dur de replici între cei doi ”războinici” chiar în aeroport! EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”icon photo

Vedete

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”

Situaţie fără precedent pentru Hasibe. Dupa ce a fost curtata indelung de Mumtaz, Hasibe pare ca s-a mai “inmuiat” putin.

Titlu secțiune