Stiri

Rasturnare de situatie in cazul Cristinei, femeia ucisa de iubit in Spania

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Rasturnare de situatie in cazul Cristinei, femeia ucisa de iubit in Spania
 
Cristina, o tanara romanca de 24 de ani, a fost ucisa de iubit. Doua fetite au ramas orfane in urma tragediei. Daca initial familia a refuzat custodia fetelor, sora Cristinei s-a razgandit si a cerut sa se ocupe de cresterea lor. 
 
Emmanuelle a revendicat in instanta din Ayamonte trupul neinsufletit al surorii sale pentru ca ea sa fie inmormantata in Romania. Conform stiridiaspora.ro, s-ar fi strans 2900 de euro de la toti cei care au donat pentru ca trupul tinerei sa fie repatriat.
 
 
Emanuelle a ajuns in orasul Cartaya, acolo unde este gazduita la un hotel detinut de un om de afaceri din Lepe. La sosire, primul gand a fost sa ceara repatrierea corpului, pentru ca sora ei sa fie ingropata in tara in loc ca inmormantarea sa aiba loc la Huelva, asa cum fusese speculat anterior. 
 
De asemenea ea doreste si custodia celor doua fetite ramase orfane, care, dupa crima au fost preluate in custodia Junta de Andalucia.
 
Nu scapă de operaţie! Simona Halep a renunţat la Turneul Campioanelor şi va suferi o intervenţie medicală EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon! Ce au pus în joc: "Giani, să nu mă dezamăgeşti"icon video

Vedete

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon! Ce au pus în joc: "Giani, să nu mă dezamăgeşti"

Prezentatorii FanArena, Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici, au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon.

Titlu secțiune