Răsturnare de situație în cazul fetiței eminente, gravidă la 13 ani! Ce spun părinții

Schimbare de situație, după ce s-a aflat că o fetiță eminentă, în vârstă de numai 13 ani, a rămas însărcinată cu un bărbat în vârstă de 22 de ani.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

La scurt timp după ce s-a aflat că o fetiță eminentă de numai 13 ani a rămas însărcinată, cazul a luat o întorsătură neașteptată.

După ce au aflat că fata este însărcinată, părinții au demarat o anchetă în localitate pentru a vedea cine este cel care a profitat de o copilă, iar în scurt timp au aflat despre cine este vorba.

Cel care a devenit tată pentru copilul fetiței este nimeni altul decât un tânăr în vârstă de 22 de ani, pe care familia fetiței îl cunoaște foarte bine.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Cosmin Toodor, tatăl copilei care abia a împlinit 14 ani, nici nu vrea să audă de repercusiuni penale.

Citeste si: Elevă eminentă din Gorj, însărcinată la numai 13 ani! Părinții au înlemnit când au aflat cine este tatăl

Citeste si: Șocant! O femeie susține că a fost violată de o fantomă: „M-a aruncat pe canapea...”

Citeste si: Jandarmul care a lovit un protestatar are un copil bolnav de cancer! Drama traita de barbat

Ce au decis anchetatorii, după ce au aflat cine este tatăl copilului

Bărbatul i-a luat apărarea iubitului fiicei sale și a precizat că nu e caz de dosar penal deoarece familia a acceptat relația dintre cei doi.

„Ce să facem acum, băiatul este din sat de la noi, lucrează cu mine la firma mea. Nu e caz de dosar penal că ei se înțeleg. Băiatul are 22 de ani, iar fata a împlinit pe 10 aprilie, 14 ani. Da, noi am informat școala ca fata este gravidă, că o vom susține dar nu e caz de dosar penal. Eu nu sunt de acord ca problema să ajungă la Tribunal. Noi ne cunoaștem, îi susținem și vom face tot posibilul ca situația să nu ajungă la instanță”, a declarat tatăl minorei.

Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, susține, de asemenea că, urmare a celor întâmplate, tânărului de 22 de ani din Roșia de Amaradia i se va întocmi dosar penal pentru comiterea infracțiunii de sex cu un minor, scrie Gorjeanul.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate