Răsturnare de situaţie în cazul lui Andrei! Tatăl bărbatului, mărturisirii uimitoare despre Iustina, cea despre care se spune că divorţase cu două ore înainte de accident: "A strat lângă sicriul lui. În ziua aia..."

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Andrei Pintican, un tânăr inginer de doar 27 de ani, a murit pe loc după ce a intrat cu viteză în stâlpul de susţinere al pasarelei. 
 
S-a speculat inclusiv varianta sinuciderii, presa locală vorbind despre faptul că tragedia s-ar fi produs la doar câteva ore după pronunţarea divorţului de soţie.
 
Tatăl tânărului susţine că fiul său nu a divorţat de Iustina în acea zi.
Bărbatul mai mărturiseşte că nu ar fi vorba de o sinucidere.
 
"Vreau să ne îngropăm copilul în linişte, creştineşte. Pentru noi este un şoc foarte mare. S-au scris o grămadă de minciuni, iar acest lucru nu îmi place pentru că este vorba despre copilul meu. Nu a fost niciun accident de divorţ. Cineva a scos o vorbă urâtă şi, automat, vorba a luat alte turnuri. Dacă a fost sau nu o defecţiune la maşină se va depista, pentru că ancheta privind circumstanţele în care s-a produs accidentul nu s-a încheiat.
 
 
Am fost chemat la Poliţie ca părinte. Mi s-au dat o parte din lucrurile lui şi am discutat cu poliţiştii.
Va fi înmormântat creştineşte fiindcă este vorba despre un accident, şi nu despre altceva. S-a spus şi că ar fi divorţat în acea zi, ceea ce nu este adevărat. Nu a fost nicio acţiune de divorţ. Sunt vorbe aruncate de oameni rău intenţionaţi.
 
Ei erau căsătoriţi. Au avut probleme, ca orice cuplu, dar nu în halul în care se vorbeşte. De ce trebuie să denigreze un om cu asemenea vorbe? Soţia lui a fost toată ziua alături de noi, a stat lângă sicriu şi noi o tratăm cu respect
pentru că este nora noastră", a declarat pentru timponline.ro Ioan Pintican, tatăl lui Andrei.
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Raluca Ropotan a născut! Ogică a publicat prima fotografie cu nepoţelul său

Culiţă Sterp nu se mai ascunde! A făcut primele declaraţii despre noua iubită şi o atacă dur pe Carmen de la Sălciua: "Îmi pare rău că m-am luat după ea"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

30 iunie este ultima zi. Toți românii trebuie să aleagă imediat! Vor avea de suferit

Mircea Badea a avut o relație secretă cu Oana Zăvoranu! Aceasta l-a făcut de râs în public: este umilitor ce a spus despre el

UNBR s-a adresat CSM după plângerea judecătorilor ÎCCJ în cazul avocatului Robert Roşu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies