Răsturnare de situație în cazul Mădălinei, fata găsită moartă în Vama Veche! „S-a anulat înmormântarea pentru că ea are urme de violenţă”

Polițiștii continuă ancheta în cazuil Mădălinei, fata găsită moartă în Vama Veche! Pe trupul ei au fost descoperite urme de violență, iar înmormântarea a fost anulată.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Turiștii din Vama Veche au găsit în urmă cu doar câteva zile, cadavrul unei tinere. Maădălina era originară din Darabani, județul Constanța, și și era angajată la un hotel. Duminică noaptea a petrecut cu mai mulți prieteni și a intrat să facă o baie în mare. Din păcate, aceasta nu s-a mai întors din apă.

Citeste si: Oliver Stan, bărbatul care a încercat să arunce în aer 41 de studenți și patru profesori la Universitate, la un pas de eliberare! Primele declarații

Citeste si: Ce le-a spus Magdalena Șerban, criminala de la metrou, psihiatrilor! Mărturiile ei au fost făcute publice în premieră

Citeste si: Declarații exclusive ale Adelinei Pestrițu! Care este motivul pentru care, la cununie, a fost însoțită doar de nașii ei și ai lui Virgil

 

fara descriere

Răsturnare de situație în cazul Mădălinei

Familia Mădălinei se pregătea de înmormântare, însă anchetatorii cred că fata de 19 ani ar fi putut fi ucisă. Evenimentul a fost anulat după ce pe trupul ei au fost găsite mai multe urme de violență.

„S-a anulat înmormântarea pentru că ea are urme de violenţă pe tot corpul. Au venit poliţiştii la criminalistică şi au spus să anuleze pentru reluarea autopsiei şi pentru alte probe. Au găsit trei suspecţi de crimă care acum se află în arest. În presă şi în ancheta de la morgă s-a spus că nu prezintă nicio urmă de violenţă şi ea este vânătă toată", a scris o rudă de-ale Mădălinei, pe Facebook.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate