Răsturnare de situație în cazul Mihaelei! Cum a murit, de fapt, tânăra incendiată în Giurgiu

Cei trei suspecți în cazul Mihaelei au fost reținuți de către polițiști.

crima giurgiu
Portret robot Mihaela Sabina Mircea[Sursa foto: Antena 3]
Autor: Carmen Nicoleta

In articol:

Suspecții principali în cazul morții Mihaelei au fost prinși după 19 zile în care au stat în libertate. Nimeni nu ar fi bănuit că persoanele care i-ar fi putut face cel mai mult rău erau persoanele care locuiau în aceeași casă cu ea. Ei au fost reținuți și audiați de către oamenii legii, unde au recunoscut că au incendiat cadavrul, dar nu și că ar fi ucis-o.

Cele două surori, suspecte în acest caz, au mărturisit că Mihaela a înghițit insecticid și a încercat să se sinucidă. Adevăratul motiv al morții nu a fost încă stabilit, însă anchetatorii au o pistă.

Citeste si: Detalii înfiorătoare despre crima din Giurgiu! După ce ar fi ucis-o, unul dintre suspecți a postat portretul robot al femeii pe Facebook

Citeste si: Mihaela, tânăra incendiată în Giurgiu, supusă la chinuri groaznice de către cele două surori criminale. Au maltratat-o luni la rând!

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Se pare că ea nu ar fi fost abuzată sexual, așa cum s-a vehiculat inițial, iar cauza morții a fost un șoc traumatic și hemoragie, nu otrăvire cu insecticid. Așadar, noile informații duc și mai mult la incriminarea celor trei.

„Autopsia nu a evidențiat că Mihaela Sabina-Mircea ar fi fost abuzată sexual, iar cauza morții este stabilită cert în raportul medico-legal: șoc traumatic și hemoragic, nu moarte prin otrăvire. Faptul că s-a găsit insecticid în corpul victimei dovedește că ea a înghițit acest lichid, dar nu într-o cantitate care să fi dus la deces”, au declarat surse judiciare pentru GÂNDUL.RO.

Cine sunt principalii suspecți în cazul crimei din Giurgiu

Criminalii Mihaelei ar fi chiar persoanele cu care aceasta locuia în apartament. Întreaga scenă ar fi avut loc într-un apartament din ferentari, în spatele căruia niciun vecin nu și-ar fi putut imagina ororile care s-au întâmplat. Ea locuia alături de două surori, care ar fi obligat-o să se prostitueze luni la rând, după care o maltratau și îi furau banii.

La crimă a fost implicat și Giani Dinu, un tânăr în vârstă de 21 de ani. El este cel care ar fi transportat cadavrul cu mașina, chiar dacă nu avea permis de conducere. Acesta se pare că ar fi fost iubitul uneia dintre surori, potirvti sursei citate mai sus.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies