WOW

Răsturnare de situaţie în cazul morţii actorului Verne Troyer. Legiştii au aflat că s-a sinucis

S-a aflat care a fost cauza morţii actorului Verne Troyer, cunoscut publicului din seria Austin Powers.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Răsturnare de situaţie în cazul morţii actorului Verne Troyer. Legiştii au aflat că s-a sinucisicon photo

Actorul Verne Troyer, în vârstă de 49 de ani, a murit în luna aprilie a acestui an, dar abia acum s-a aflat adevărul. Cu câteva săptămâni înainte să moară, Verne fusese internat pentru intoxicare cu alcool, asta la un an după ce fusese la dezintoxicare.

Jurnaliştii americani de la tmz.com au aflat că Verne Troyer s-a sinucis. Se pare că îndrăgitul actor de la Hollywood era în depresie.

Răsturnare de situaţie în cazul morţii actorului Verne Troyer. Legiştii au aflat că s-a sinucis

“Depresia şi sinuciderea sunt probleme serioase. Nu ştii niciodată ce luptă după cineva în interior. Fiţi buni unii cu alţii. Şi să ştiţi întotdeauna că niciodată nu e prea târziu să ceri cuiva ajutor”, scriau apropiaţii în mediul online, după anunţul morţii lui. 

 

Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune