Răsturnare de situaţie în cazul soţilor care s-au sinucis la Iaşi! Bogdan Maleon ar fi plecat de acasă în noaptea tragediei

La aproape o săptămână de când directorul Bibliotecii Universitare din Iaşi, Bogdan Maleon şi soţia sa, s-au sinucis, unul dintre prietenii bărbatului a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

Autor: T.S.
 
Mai exact, acesta susţine că Bogdan Maleon ar fi plecat de acasă cu câteva ore înainte de a se sinucide. 
 
  
 Profesorul Cristian Ploscaru, un apropiat al lui Bogdan Petru Maleon, a rupt tăcerea şi a vorbit despre problemele din viaţa cuplului care a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa.
Astfel, el a dezvăluit că bărbatul s-ar fi confruntat cu probleme financiare şi că ar fi plecat de acasă în noaptea tragediei, însă nu crede că acest lucru l-ar fi împins la acest gest extrem.
  

 

 "Eu cred că a fost plecat de acasă în acea noapte pentru că, după cum a spus colegul meu Liviu Pilat, uşă era descuiată. Şi atunci, ideea că uşa să fi rămas descuiată mi se pare greu de acceptat pentru că sunt colindători, poate să intre cineva în casă şi trebuie să îţi iei această măsură de siguranţă. Dar dacă el a plecat, în urma unei discuţii, nu cred că a plecat cu maşina, putea merge la un bar în cartier, unde să se liniştească. Putea să se plimbe pentru a se calma sau putea să meargă să bea ceva şi să fumeze două ţigări pentru a se linişti.
Eu înclin să cred că el a plecat, dar nu pot să am o certitudine",
a spus profesorul Ploscaru. 
  
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Cum a reuşit What’s Up să slăbească 25 de kilograme folosind un truc! E mai simplu decât crezi

Adevărul despre separarea dintre Catrinel Sandu şi Gabriel Trifu! Bărbatul are o relaţie cu o altă femeie

Paula Seling are probleme de sănătate! Abia acum a vorbit despre asta: ”A lăsat urme, însă sper să-mi revin...”

Lora vorbește despre bătătile primite de la Dan Badea: „Stăteam înghesuită şi am plâns”

Simona Halep, în STARE DE ŞOC! A PIERDUT o sumă imensă de bani. S-a aflat totul

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Turcan, declarația zilei despre pensii. Relația dintre Buget și nivelul pensiilor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies