Răsturnare de situație în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? Ce se întâmplă cu relația lor: „Vorbim în fiecare zi...”

Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri despre divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după mai bine de 15 ani de căsnicie. Vestea a venit ca un șoc pentru fanii cuplului, care îi vedeau drept cel mai solid din showbiz-ul românesc. Acum, cei doi soți ocupă primele pagini ale tabloidelor din România de câteva luni de zile bune, iar ei susțin că divorțul este inevitabil și nu mai există șansă de împăcare.

Cu toate acestea, nu există foarte multe informații despre momentul exact în care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se vor prezenta la notar și vor semna actele de divorț. 

Sexy-impresara a dezvăluit pentru FANATIK.ro că nu a mai primit nicio informație de la soțul ei cu privire la divorț și nu ar fi dispus nici măcar actele. De fiecare dată când au discutat, niciunul dintre ei nu ar fi adus în discuție notarul. 

„Nu știu de divorț nimic. Nu a depus niciun dosar, nu am vorbit de notar. Dar voi ați văzut că și-a asumat ceva, pe cineva?”, a declarat Anamaria Prodan pentru sursa citată mai sus.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

anamaria prodan

Anamaria Prodan, declarații despre divorțul de Laurențiu Reghecampf 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf păstrează legătura de dragul copiilor

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a mărturisit că relația lor a început să se schimbe. După anunțul imediat al despărțirii, când vedeta a mărturisit că relația dintre ei s-a răcit, sexy-impresara a anunțat că au reluat legătura. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au început să vorbească aproape zilnic, însă strict lucruri care țin de familie, în special despre copii.

Citeste si: Prima întâlnire dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după scandalul divorțului! Ce au discutat cei doi: „Să închidem nebunia asta!”

„Noi vorbim, acum, vorbim despre problemele copilului, niciodată de așa ceva. Eu nu am primit niciun act de divorț, nimic. Nici el nu îmi spune de așa ceva, noi vorbim doar de copii, de nevoile lui, ce trebuie să facem.

Vorbim în fiecare zi, aproape, dar de copii…”, a mai spus Anamaria Prodan pentru aceeași sursă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies