Stiri

Rasturnare de situatie in privinta inmormantarii Regelui Mihai! "Nu s-a mai pomenit niciodata in istorie!"

Fostul suveran al României, Mihai I, a decedat, marţi, la reşedinţa sa din Elveţia, la vârsta de 96 de ani. Dorinţa Regelui Mihai a fost să fie înmormântat în România.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Rasturnare de situatie in privinta inmormantarii Regelui Mihai! "Nu s-a mai pomenit niciodata in istorie!"icon photo
 
Astfel, potrivit Casei Regale, sâmbătă, 16 decembrie 2017, la ora 18.45, va avea loc slujba de înmormântare a Regelui Mihai I în Noua Catedrală de la Curtea de Argeş. Ceremonia va fi privată, în prezenţa Custodelui Coroanei, a Familiei Regale a României şi a membrilor Familiilor Regale străine prezenţi la eveniment. Publicul va avea acces doar în faţa porţii de intrare în parcul Arhiepiscopiei de Argeş. Presa va avea acces în faţa Noii Catedrale de la Curtea de Argeş.

 

 

Presa argeşeană o critică pe Principesa Margareta care a anunţat că se va respecta tradiţia, în privinţa funeraliilor.  Totuşi, conform programului oficial, funeraliile Regelui Mihai I al României nu vor respecta toate regulile impuse de gradele acestuia, de faptul că vorbim de un fost şef de stat şi ultimul mareşal în viaţă al României. Aşadar, vom asista la o răsturnare de situaţie în privinţa funeraliilor fostului suveran.

„Iar dacă ieri Principesa Margareta anunţa că va respecta tradiţia, acest lucru nu mai este valabil astăzi (n.r. – 6 decembrie) după ce a fost anunţat programul oficial în care nu se aduce vorba de tradiţia trenului regal. Nici regulile nu mai sunt respectate pentru că în program nu se vorbeşte de afetul de tun pe care trebuia depus sicriul ultimului mareşal în viaţă al României”, scrie ziarulprofit.ro.

 
Citeste mai multe AICI. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune