Răsturnare de situaţie în războiul dintre Adrian şi Jador! Uite ce a făcut iubitul Larisei după ce l-a înjurat şi ameninţat pe solist! "Nu mai gândeşti înainte să acţionezi" EXCLUSIV!

Adrian de la Puterea Dragostei i-a cerut scuze lui Jador! Uite ce război a fost între cei doi!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Adrian, iubitul Larisei, i-a trimis lui Jador mesaje imposibil de reprodus, fiind convins că solistul i-a făcut avansuri frumoasei blonde.

Până la urmă s-a demonstrat, cu discuţiile la vedere, că între cei doi nu a fost nimic de ordin romantic, dar nu înainte ca tânărul din casa Puterea Dragostei să-l înfiereze pe fostul iubit al Siminei.

Citeste si: Toată lumea credea că nu-şi mai vorbesc, dar iată care este de fapt relaţia dintre Jador şi Simina! Crezi că se împacă? "Poate" EXCLUSIV!

fara descriere

Vă arătăm doar câteva frânturi din mesaje şi trageţi dumneavoastră concluziile.

"Femeia ţi-a dat jet în faţă şi te-a făcut incapabil, iar tu dai print-uri pe net să creadă lumea că te-a invitat ea la cafea?", este o mică parte din mesajul lui Adrian.

Adrian de la Puterea Dragostei i-a cerut scuze lui Jador! "Nu-i port ranchiună pentru mesajele pe care mi le-a trimis"

"Sunt şocat de mesajul pe care mi l-ai trimis, dar nu o să mă cobor la nivelul tău şi să îţi răspund în aceiaşi termeni. Şi ca să vezi că sunt un domn, îţi spun încă o dată că eu nu i-am făcut avansuri Larisei. Cu asta am încheiat definitiv discuţia", a răspuns Jador.

fara descriere

Ei bine, după câteva zile, Adrian a revenit la sentimente mai bune faţă de Jador şi i-a cerut acestuia scuze pentru vorbele dure şi înjurăturile pe care i le-a scris.

Citeste si: Jador, cadou fabulos de câteva zeci de mii de euro! Vezi ce maşină de lux îşi cumpără artistul care a dat lovitura în industria manelelor!

"Nu o să fiu niciodată prieten cu Adrian, dar nici nu-i port ranchiună pentru mesajele pe care mi le-a trimis. A fost gelos şi aşa se întâmplă de multe ori când pune stăpânire pe tine sentimentul ăsta. Nu mai gandeşti înainte să acţionezi! El şi-a cerut scuze recent şi, din punctul meu de vedere, nu mai avem nimic de împărţit", a declarat Jador.

fara descriere

Foto explicaţie: Acesta este mesajul pe care Adrian i l-a trimis lui Jador săptămâna trecută

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate