Răsturnare de situație în relația Vulpița și Viorel. Veronica vrea să își schimbe viața departe de soțul ei: „MĂ MUT DEFINITIV AICI!”

Relația dintre Vulpita si Viorel este de mult timp în atenția publicului. În toată această perioadă cei doi au reușit să treacă peste diferitele probleme pe care le aveau în relație, iar asta i-a adus și mai aproape de public. Se pare că de data aceasta lucrurile stau cu totul diferit, Vulpița a hotărât să pună punct relației.

Distribuie pe:

Răsturnare de situație în relația Vulpița și Viorel. Veronica vrea să își schimbe viața departe de soțul ei: „MĂ MUT DEFINITIV AICI!”
Răsturnare de situație în relația Vulpița și Viorel. Veronica vrea să își schimbe viața departe de soțul ei: „MĂ MUT DEFINITIV AICI!”

Povestea de dragoste dintre Vulpița și Viorel a luat sfârșit


In articol:

Deși cei doi aveau un mare succes pe micile ecrane datorită relației pe care o aveau, se pare că de data aceasta despărțirea a venit din partea Vulpiței. Tânăra a decis sa pună punct relației cu soțul ei și chiar a luat hotărârea să plece în locul de unde provine, Blăgești.
Imediat după ce Veronica a hotărât să dezvăluie adevărul despre relația lor, aceasta și-a făcut bagajul și a plecat în satul natal, acolo unde toată povestea a început.

În weekend, Vulpița s-a reunit cu propria familia și a fost foarte bine primită de către părinții acesteia. Viața tinerei a revenit la normal și se bucură de momentele petrecute înainte de căsătoria cu Viorel.
„Mă mut definitiv aici!”, a declarat Vulpița.

Răsturnare de situație în relația Vulpița și Viorel. Veronica vrea să își schimbe viața departe de soțul ei: „MĂ MUT DEFINITIV AICI!”Răsturnare de situație în relația Vulpița și Viorel. Veronica vrea să își schimbe viața departe de soțul ei: „MĂ MUT DEFIN
Răsturnare de situație în relația Vulpița și Viorel. Veronica vrea să își schimbe viața departe de soțul ei: „MĂ MUT DEFINITIV AICI!”

Citeste si: Victor Ciutacu, săltat de Poliție?! S-a trezit cu „mascații” la ușă - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Vulpita a renunțat la viața de la Capitală

Deși a luat prin surpindere publicul cu această decizie, Vulpița se simte împăcată cu alegerea facută. Tânără era conștientă că viața ei s-a schimbat radical de când a ajuns la București, dar în ultima perioadă nu o mai bucura nimic. Tot ce își dorește la momentul actual este să fie alături de cei dragi.

Întoarcerea la Blăgești nu a fost o decizie ușoară, dar Veronica tot ce își dorește este să rămână acasă. Aceasta a avut parte de multe schimbari cât timp a fost plecată la București, iar asta s-a observat din prima clipă în care a ajuns acasă. Veronica a adus cadouri pentru cei apropiați și chiar a ținut ca mama ei să își facă o schimbare de look.

Citeste si: Vulpița Veronica Stegaru a trecut la alt nivel! Și-a făcut vlog, dar toată lume râde de ea

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a aflat că Andreea Mantea nu va mai fi prezentatoarea emisiunii! Ce i-a transmis Cristinei Mihaela?

Citeste si: Vulpița și-a strâns din nou fetița în brațe, la Blăgești! Primele cuvinte după reîntâlnirea emoționantă cu micuța: „Sunt fericită!”

Veronica a petrecut timp prețios cu mama sa de când a ajuns la Blăgești. Chiar a reușit să o convingă pe aceasta să își schimbe culoarea părului. În cele din urmă, mama Veronicăi se bucură de prezența fetei, dar și de nou look pe care l-a adoptat, acela de a fi brunetă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Se ridică restricțiile? Vestea momentului pentru români. Autoritățile au decis

Cea mai bună rețetă pentru salamul de biscuiți. Este și de post. În plus se prepară în doar zece minute și este extrem de delicios

Vulpița Veronica Stegaru a trecut la alt nivel! Și-a făcut vlog, dar toată lume râde de ea

Ella de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a aflat că Andreea Mantea nu va mai fi prezentatoarea emisiunii! Ce i-a transmis Cristinei Mihaela?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies