Rasturnare incredibila de situatie! N-a vrut sa se sinucida, ci sa se salveze! Mirela a fost sechestrata de iubitul ei in casa: "I-a pus prosopul la gura"

Mirela, campioana mondiala la atletism, nu a vrut sa se sinucida. Anuntul a fost facut de antrenoarea ei.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereAntrenoarea Mirelei a dezvaluit ce i-a povestit campioana ca s-a intamplat cu adevarat in casa iubitului ei, de unde a sarit de la balcon.

"Mirela se simte bine. Si-a revenit! Duminica, Mirela impreuna cu prietenul ei m-au vizitat la baza sportiva. Erau bine. Apoi s-au dus la Iasi, luni Mirela a venit la antrenament. Dupa antrenament, Mirela s-a intors la Iasi. El nu era acasa si i-a spus sa il astepte la bloc. El a venit apoi acasa cu o prietena si i-a luat cheia de la masina si de la apartament. La scurt timp, a mai venit un prieten cu o prietena. El i-a spus ca vrea sa discute problemele pe care le au de fata cu prietenii lor. Mirela mi-a spus ca totul a durat 40 de minute. Au agresat-o verbatl, au umilit-o, a fost imbrancita, i s-a rupt haina si Mirela mi-a spus ca i-a fost foarte frica. Cand a ajuns cel de-al doilea cuplu, usa a fost incuiata. I-au pus prosopul la gura. Mirela si-a spus ca singura sansa a ei a fost sa se prinda de o ramura a copacului", a spus Viorica Pitilie, la Antena 1.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate