Răsturnare incredibilă între Călin Geambaşu şi mama lui! A cerut-o de nevastă după ce a snopit-o în bătaie?

Scandalul izbucnit în familia lui Călin Geambaşu este departe de a se fi terminat. Acum, artistul a făcut mărturisiri halucinante în cadrul emisiunii WOWbiz, unde a vorbit despre ceea cea pătim

Autor: T.S.

Călin Geambaşu a fost invitat în direct, la WOWbiz, unde a vorbit despre scandalul cu mama lui.

 ”E ca şi cum aş lansa eu o acuză în mod public. E ca şi cum aş arunca o piatră în râu, iar zece fac planuri cum să o scoată. Da, am pistol de autoapărare, e în seif, am permis.

Nu văd care e problema? Nu am ameninţat-o, nu merg cu el pe stradă.”, a explicat Călin Geambaşu.

 

 

De asemenea, el a ţinut să explice tuturor că acest scandal nu este o metodă de promovare pentru trupa lui.

 

 

 

”Până la vârsta de 41 de ani nu m-au văzut niciodată în această postură şi vă rog să nu alcătuiţi de parcă am avea de împărţit averi, amante sau alte chestii. Nu vreau să se facă asocieri, de aceea, vă rog să evitaţi acest lucru. Eu nu-mi fac publicitate în felul acesta. Eu nu am decât 2-3 apariţii pe an, noi nu ne-am construit un renume în felul acesta.”, a mai spus Călin Geambaşu, în direct.
 

În cadrul emisiunii a fost prezentat un filmuleţ în care bunica lui Călin se teme că va fi bătută.

”Pe mine dacă mă bate... mă bate. I-am spus că nu-i frumos ce a făcut. Era vorba de ce i-a făcut Petrică de când există el. El susţine că a fost crescut rău, că l-ai pus pe WC, dar după părerea mea n-a fost crescut rău.Că m-a opărit, că m-a închis pe balcon, da, îmi amintesc. Aşa a fost”, spune bunica lui Călin pe imaginile respective, în care părinţii acestuia discută despre situaţia în care se află.


Pus în situaţia de a comenta imaginile respective, Călin Geambaşu n-a ezitat să răspundă acuzaţiilor care i s-au adus: ”Mama, în anul 2001, a făcut un atac cerebral. Atunci, ea depindea de părinţii mei. Era într-un stadiu deplorabil. Medicii i-au mai dat şase luni, dar ea a mai trăit şapte ani. Atunci când s-a întâmplat asta ea era foarte bolnavă. Da, am făcut năzbâtii de genul ăsta.
Dumnezeule, de ce vorbim? Da, am închis-o în balcon, pentru că nu mă lăsa să ies afară la copii. I-am mai făcut una. Fătase căţeluşa noastră, iar un pui s-a născut mort. L-am prins de frigider şi i-am pus un bilet ”Mi-e frig, scoteţi-mă de aici!” În filmuleţ se vede cum încerca să o manipuleze. Ea abia scoate un cuvânt, dar e influenţată.
”, a explicat Călin Geambaşu.

Mama lui a facut o marturisire uluitoare. Femeia a spus ca fiul ei a cerut-o de sotie.  "Baietii cand sunt mici nu prea au multe repere feminine. S-a intamplat cand aveam 5-6 ani. Imi placea ce simte corpul si nu stiam cum sa reactionez. Imi placea cand o vedeam in sandalute. Reactia mea a fost ca asta e idealul de femeie. In perioada in care am cerut-o de sotie nu erau duritati asa mari", a declarat Calin Geambasu despre episodul in care si-a cerut de sotie mama.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Marele regret al lui Mugurel Sfetcu după moartea mamei lui! Abia acum a găsit puterea de a vorbi despre asta

O tanara de 16 ani a murit din cauza sindromului Rapunzel! Ce s-a descoperit la autopsie

Sărbătoare în familia Gabrielei Cristea! Micuţa Victoria a împlinit o lună de zile: ”Am sărbătorit cu mami, tati şi...”

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

OMS, avertisment pentru România! Ce pățim dacă renunțăm la masca de protecție. Iohannis e direct vizat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Atenţie la pâine! Felul în care o consumăm ne poate îmbolnăvi de cancer. Studiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies