Rasturnare spectaculoasa de situatie in cazul exploziei de la Calarasi! Adevaratul motiv nu este o defectiune ci...

Locatarii blocului din Calarasi afectat de explozie si angajati ai cafenelei de la parterul cladirii sustin ca, miercuri, inainte de producerea deflagratiei, doi lucratori ai Distrigaz au venit la fata locului pentru a verifica daca exista scurgeri.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere
Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de stirile Pro TV, cablul de la gaze ar fi fost taiat cu o lama de cutit. In acest moment, nu se exclude ipoteza unei tentative de sinucidere.

Echipele Distrigaz Sud Reţele au fost sesizate cu privire la existenţa de miros de gaze pe casa scării din blocul în care s-a produs explozia, fapt pentru care angajaţi ai companiei s-au deplasat imediat la faţa locului pentru a face măsurători, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

În urma investigaţiilor tehnice nu au fost depistate scurgeri de gaze pe casa scării şi nici pe branşamentul blocului sau pe reţeaua de distribuţie din zonă înainte de producerea exploziei, potrivit sursei citate.

De asemenea, reprezentanţii societăţii de gaz spun că, în urma primelor cercetări, "s-a constatat că explozia s-a produs ca urmare a acumulării de gaze pe instalaţia de utilizare a gazelor naturale din interiorul apartamentului numărul doi".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate