Rasturnare uluitoare de situatie in cazul "teroristului" Razvan Simion! "Echipajul a exagerat, a vrut sa demonstreze ceva. Loredana a amenintat ca da compania aeriana in judecata!" Colegul lui Dani nu ar fi depasit limita bunului simt!

Simpaticul Razvan Simion, de la "Neatza", a fost protagonistul scandalului sapatamnii, dupa ce o informatie conform careia ar fi fost cat pe ce sa deturneze un avion din cauza comportamentului, a aparut in presa. Conform zvonurilor, prezentatorul tv, sub influenta bauturilor alcoolice, ar fi hartuit o stewardesa si ar fi perturbat linistea celorlalti calatori, determinandu-l pe comandantul aeronavei Tarom sa ia decizia de a ateriza la Sibiu, si nu la Bucuresti, cum era programat.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereComportamentul lui Razvan, asa cum a fost prezentat de cateva surse, ar fi fost peste limita tolerantei, iar apelativele folosite in relationarea cu stewardesa care l-a servit ar fi fost "fa" sau "fai".

Ei bine, o persoana care a calatorit cu acelasi avion, la doi metri distanta de matinalul Simion, contrazice barfele care au facut inconjurul presei in ultimele zile spunand ca, de fapt, toata tarasenia ar fi fost rezultatul orgoliilor echipajului, glumele prezentatorului tv fiind in limita bunului simt.

"Razvan era pus pe sotii de cum a intrat in avion. A facut pe stewartul si a glumit cu ceilalti din aeronava. La un moment dat, stewrdesa care a declansat tot scandalul i-a spus sa se aseze, iar el i-a raspuns cu o ironie, dupa care a fluierat-o sa-se intoarca, dar fara sa o jigneasca. Femeia s-a facut ca nu il aude, iar Razvan a mai facut cateva remarci la adresa ei, dar nu ofensatoare. Se pare ca membra echipajului s-a simtit insa lezata din cale afara, caci s-a dus direct la sefa ei si i-a spus ca se simte hartuita si ca o astfel de atitudine e inadmisibila. Superioara ei ierarhica l-a anuntat imediat pe comandant, care i-a dat colegului lui Dani un avertisment scris. Mai tarziu, pilotul a anuntat la microfon ca a hotarat sa aterizeze la Sibiu si, bineinteles, toti din avion, majoritatea artisti cu angajamente care ar fi fost incurcate, au incercat sa rezolve situatia cu diplomatie. Cel care ar fi urmat sa plateasca din propriul buzunar deplasarea celorlalti, daca s-ar fi ajuns la acest deznodamant ar  fost Razvan Simion.fara descriereLori l-a convins pe comandant sa nu aterizeze la Sibiu Loredana le-a explicat frumos ca nu considera ca glumele vedetei impun o astfel de masura extrema, dar i s-a raspuns ca asa se sanctioneaza hartuirea echipajului si punerea in pericol a celorlalti pasageri. Loredana, vazand ca nu are cu cine sa discute, a spus ca, daca avionul aterizeaza la Sibiu, si nu langa Capitala, cum ar fi trebuit, va da in judecata compania, dar si pe stewardesa care, fara motive intemeiate, a generat tot circul. Credeti-ma, nu sunt o fana a lui Razvan, dar va spun sincer ca echipajul a exagerat. Mi se pare ca si-au pus ambitia si au vrut sa demonstreze ceva. Nu zic ca Simion nu a facut cateva glume acide, dar totusi, imaginati-va cat ar fi avut de tras toti din avion si cati bani s-ar fi cheltuit daca nu ar fi intervenit Loredana. Oricum, toti calatorii au vrut sa dea declaratii in favoarea lui Razvan", a spus o sursa care a calatorit cu Razvan, Dani si Loredana, de la Baia Mare la Bucuresti.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate