Răsvan Popescu lansează volumul de poezii „Pisici pe acoperiș”, la Târgul de carte Gaudeamus, vineri, 20 noiembrie

Vineri, 20 noiembrie, are loc lansarea volumului „Pisici pe acoperiș”, de Răsvan Popescu.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria

Răsvan Popescu va lansa vineri, 20 noiembrie 2020, o carte de poezii intitulată „Pisici pe acoperiș”. Volumul de versuri va fi prezentat la orele 16:00, în cadrul Târgului de carte Gaudeamus.


In articol:

Anul acesta, evenimentul va avea loc online, pe www.gaudeamus.ro și va fi disponibil live sau înregistrat, în secțiunea dedicată programului de evenimente. Moderator va fi Paul Gorban, iar invitați vor fi autorul Răsvan Popescu, dar și Vasile Burlui, Adi Cristi, Ioan Holban și Cassian Maria Spiridon.

Citeste si: Regina Elisabeta n-a mai amânat decizia istorică. După 40 de ani! Alertă în Marea Britanie - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Răsvan Popescu - Pisici pe acoperiș

„Răsvan Popescu, un prozator autentic, și-a descoperit o nouă vocație, cea lirică, împlinită într-un volum: Pisici pe acoperiș. Cartea confirmă această „întârziată” chemare, încărcată de nostalgii, în umbra copilăriei regăsite la maturitate în bătătura îmbătrânită a satului.

Descoperim la lectură o prozodie bine strunită, fluentă, însoțită de o epică ce afirmă prezentul în culori neretușate. Aș vrea să fiu scamator, să pocnesc din degete, să fac lucrurile să dispară, Să fac amintirile să dispară… spune poetul, dar cum este/ era de așteptat, ele nu se evaporă, ci se întorc inspirat în poeme cu un anume aer postmodern.

Răsvan Popescu este și ca poet la fel de încântător cu ale sale Pisici pe acoperiș”, a spus Cassian Maria Spiridon după ce a citit versurile poetului.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 3 Decembrie 2020: astăzi finanțele revin în starea de echilibru

Apare o nouă monedă! Când se va putea plăti cu noul euro

Rețetă tradițională care a devenit vedetă la Chefi la Cuțite: Ostropel de pui cu mămăliguță. Iată cât se simplu se prepară

Sărbătorile de iarnă 2020 în România. Ce locuri izolate din țară sunt ideale de Crăciun și Revelion

Folosește cardul Mama și Copilul, pentru 25% reducere în farmaciile Catena

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies