Ratoi a uitat-o definitiv pe Sanzi! Iata cu ce duduie se duce la mall!

Vremurile cand Catalin Ratoi o idolatriza pe Sanziana Buruiana s-au dus de mult. Baiatul de bani gata are acum alte preferinte, pe care le duce la mall, chiar si cand se tunde. ##VIDEO14046##

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe fostul iubit al Sanzianei Buruiana in compania altei femei. Baiatul nu prea parea ca ii duce dorul manechinei, dimpotriva, el arata ca se simte bine in noua relatie, mai ales ca domnita din imagine este exact opusul blondinei. Simpla, bruneta si fara fite de mare vedeta.

fara descriere

De altfel, ea nu a comentat deloc ca a stat minute bune pentru a astepta sa-i vina randul iubitului la tuns. Calma si destul de linistita, s-a uitat impreuna cu el la mesajele de pe telefon, a comentat la unele dintre ele, apoi s-a axat pe discutiile de pe telefonul personal. Catalin, la randul lui, nu a neglijat-o, ci s-a lipit de bruneta toata perioada cat a stat in cafeneaua salonului. I-a mai si zambit din cand in cand, apoi a trecut la tuns, timp in care fata l-a asteptat linistita la o cafea! Ce mai…cei doi au avut un comportament ca un cuplu normal si fericit, asa ca Sanzi, reorienteaza-te, fostul amorez nu te mai iubeste!

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate