Raymond de la „Mireasă pentru fiul meu” le dă vestea neaşteptată fanilor: „S-a terminat şi m-am chinuit mult dar am curajul să merg înainte”

Raymond a făcut un anunţ important prin intermediul reţelelor de socializare.

Autor: M. B.
 
Raymond a fost unul dintre cei mai iubiţi concurenţi de la „Mireasă pentriu fiul meu”. El şi soţia lui, Constantina, formează unul dintre cuplurile care au reuşit să rămână împreuna şi după ce s-a terminat competiţia, deşi au întâmpinat şi ei obstacole în relaţia lor. 
 
Pentru că ştie că este şi acum urmărit ce fani, Raymond a decis să împărtăşească cu ei prin intermediul paginii lui de Facebook cele mai noi veşti despre viaţa lui. 
 
 
"Pfff... nici nu ştiu cum să încep. Am făcut ceva şi nu ştiu în ce sens viaţa mea se va schimba de acum înainte. Nu am avut un an foarte fericit, dar totuşi am încercat din greu să nu iau o decizie care mi-ar schimba viaţa, să ajung să mă gândesc bine dacă mai are rost să continui. Ştiţi că eu postez rar şi deobicei nu mă plâng la voi dar vreau să va spun că s-a terminat. Credeţi-mă că m-am chinuit mult, multe nopţi nedormite, multe gânduri care nu m-au lăsat să dorm. Poate nu mă înţelegeţi, poate o să mă criticaţi dar în sfârşit am curajul să merg înainte.
 
 
Vă anunţ că în sfârşit cartea mea este gata! În curând am să o public şi sper să va placă.
Este o autobiografie nu foarte lungă dar am prins foarte multe momente impprtante din trecutul meu. Aştept cu nerăbdare ziua în care o să fie publicată. Acum în sfârşit sunt şi eu liniştit şi mă bucur că este gata. O mică corectare şi să găsesc o editură disponibilă pentru a trimite manunscrisul la tipărit",
a fost mesajul lui. 
 
Reacţiile prietenilor virtuali au fost îmbucurătoare pentru tânărul scriitor, el primind sute de aprecieri şi mesaje frumoase. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

NIMENI nu ştia ASTA despre Carmen de la Sălciua! Este INCREDIBIL ce poate face artista în doar 15 minute! Secretul a fost dezvăluit

Sărbătoare mare pe 11 noiembrie! Cea mai puternică rugăciune de Sf. Mina care te vindecă şi te scapă de păcate

O ştii pe ispita Bianca? Stai să o vezi pe mama ei! Admiratorii au fost daţi ”peste cap” de apariţia ei

6 zodii vor avea o perioadă excelentă! După o perioadă grea, vine şi vremea lor!

Cutremur total în dosarul Caracal! Avocatul familiei MĂCEȘANU a spus adevărul: Este o bătaie de joc

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Buncărele lui Vladimir Putin. Ar putea adăposti sute de mii de persoane

Reghecampf, situație din ce în ce mai dificilă – Antrenorul este la un pas să își piardă slujba, din nou

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies