RAZBOI! Brenciu, atac la Banica Jr.! ”Sunt singurul cantaret care a umplut Sala Palatului de sase ori anul acesta”

Dupa ce a intrat pe acelasi tronson de public cu Banica Jr., acum, Horia Brenciu isi infige si coltii. Da declaratii cu tente rautacioase la adresa adversarului sau, castiga bani mai multi decat el, iar numarul concertelor i s-a dublat, la fel si numarul de spectatori.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereAcum doua seri, la finalul show-ului “Vocea Romaniei”, Horia Brenciu a facut o declaratie cu o directie clara catre Banica Jr.  “Sunt singurul cantaret care a umplut Sala Palatului de sase ori anul acesta!”, apoi a aratat cu degetul amenintator, lasand sa se inteleaga ca el este, in 2013, castigatorul in razboiul pe care-l poarta cu Stefan pentru bani, popularitate si publicitate.

Mai mult, in cadrul show-ului “Vocea Romaniei”, cantaretul a facut de atatea ori afirmatia ca el este cel mai tare artist care canta la Sala Palatului, incat pana si colegii lui jurati au decretat, public, bineinteles cu ironie, ca ar fi cazul ca numele Salii Palatului sa se schimbe in “Horia Brenciu”. Nimic insa legat de Banica jr., semn ca acesta nu mai conteaza atat de mult ca in anii precedenti nici macar pentru colegii de breasla. Sau poate ca s-au gandit sa nu toarne gaz pe foc, mai ales ca, pana una-alta, Banica jr le e si coleg de trust, prezentand "Dansez pentru tine".

fara descriereCu toate acestea, in ciuda arogantei lui Brenciu, artistul are dreptate. Anul acesta, el a avut sase spectacole, cu Sala Palatului plina, in comparitie cu cele patru ale lui Banica jr., a castigat la fiecare aparitie la evenimentele la care a fost invitat suma de 20.000 de euro, cu 10.000 de euro peste tariful lui Stefan, spectatorii au inceput sa-l indrageasca mai mult decat pe adversarul sau, iar oamenii de publicitate l-au solicitat din ce in ce mai des pentru spoturile lor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate