Razboi in direct intre Raluca Podea si Liviu Stanciu: "Esti o ciuperca si nu inteleg de ce apari in ziare!" / "Asta mi-e meseria, sunt model!"

Raluca Podea a starnit controverse cu pictorialul realizat de 1 Decembrie pentru WOWbiz si a intrat in gura acidului Liviu Stanciu. ##VIDEO7078##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereDupa ce a avut o disputa si cu Bianca Dragusanu, Vj-ul nu a ratat ocazia de a o critica nici pe Raluca Podea.

Modelul a explicat cum i-a venit idea inovatoare si de ce a mers tocmai pana la Sf. Gheorghe pentru a poza in sanii goi. "Nu am vrut sa supar pe nimeni, dar am vrut sa fac ceva inedit. A fost o sedinta foto instantanee. Nu a fost gandita sau lucrata. Mi-a fost putin frica sa nu fiu arestata sa raman amanet pe acolo. Eu asta am putut sa fac pentru tara mea.", a explicat Podea gestul.

Stanciu nu a fost multumit de explicatiile primite si a sarit la gatul ei. "Un gest de patriotism. Eu am alta viziune despre patriotism. Eu as vrea ca de 1 Decembrie sa lasam paradele si defilarile si, nu stiu, sa aruncam hartiile la cos, sa nu ne batem nevestele. Oricum, eu sunt curios de ce apare ea in ziare. Ea e o ciupercuta din solul manos al patriei. Nu o sa inteleg de ce a reprezinta un subiect.", a atacat-o acesta.

Riposta a venit imediat, iar Raluca a incercat sa lamureasca problema. "Asta e meseria mea. Sunt model. Eu pozez pentru ca asta stiu sa fac. Tu ce esti? Culegi prune? Nu inteleg de ce ai tu probleme cu aceste ciupercute si te iei de toata lumea.", i-a replicat Raluca.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate